El Bruc serà l'escenari final de l'Open Barcelona BTT 2022

07/09/2022
BTT

El Bruc serà l'escenari final de l'Open Barcelona BTT 2022

La localitat del Bruc (l'Anoia) tancarà aquest pròxim diumenge 18 de setembre el calendari de l'Open Barcelona BTT de la temporada 2022. Els Clubs ciclistes Els Culets Vermells i Bruckers amb el suport de l'Ajuntament del Bruc, han dissenyat un circuit d'uns 5.5 quilòmetres que recorre els corriols de les faldes de la muntanya de Montserrat.

El circuit es caracteritza per seva bellesa del seu entorn de bosc, muntanya i camp, un desnivell per volta elevat, amb exigents però curtes pujades i baixades tècniques i sinuoses, un "rock garden" natural, "drops" i obstacles artificials que faran gaudir a tots els corredors d'aquesta disciplina. Les classificacions finals del Open es decidirà en aquesta darrera prova de la temporada i per tant és l'última oportunitat per escalar posicions i alçar-se als llocs d'honor. També serà una oportunitat de descobrir aquest nou paratge per la disciplina del Cross-country.

A banda de la competició per les categories adultes, la prova també acollirà la "Kids-Cup" amb un recorregut adaptat als més petits.

Després de quatre proves disputades a Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Foix, Sant Bartomeu del Grau i Les Franqueses del Vallès, Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) lidera les classificacions absolutes de l'open provincial en categoria masculina, amb 388 punts per davant dels 326 del líder sub23 Brian Jordan (Biking Point). Per la seva banda, Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista) ha estat invicta en les quatre dates i lidera la classificació femenina amb 400 punts, seguida de la líder sub23 Anna Caballer (Radikalbikes) amb 312 punts (Tota la informació de l'Open Barcelona BTT 2022).

Les inscripcions per a totes les proves tanquen la mitjanit del pròxim dilluns 12 de setembre.