El BTT Fornells porta la Copa Catalunya Infantil BTT després de celebrar els 20 anys

02/05/2022
BTT

El BTT Fornells porta la Copa Catalunya Infantil BTT després de celebrar els 20 anys

La tarda d'aquest dissabte 7 de maig, Fornells de la Selva (Gironès) serà l'escenari de la disputa de la cinquena prova puntuable per al calendari de Copa Catalunya Infantil BTT 2022 (Tota la informació). Les categories des de pre-benjamins fins a infantils estan citades a la prova organitzada pel Club BTT Fornells de la Selva, que celebrarà la cursa una setmana després de realitzar la seva presentació.

Un dels projectes més importants del ciclisme formatiu català, aquest 2022 celebra el 20è aniversari d'un club que treballa des de les escoles, passant per l'equip de competició d'enduro, fins al més alt nivelll, ara amb la presència destacada de l'equip UCI de BTT Irontech-Tecnic-Mendiz-Ambisist o amb la organització d'una prova tan destacada del calendari internacional de Marató com La Tramun. Tot sense parar de créixer, com demostren en una temporada en què estrenen seccions de trial i enduro a l'escola.

Les inscripcions per la prova de Copa Catalunya Infantil BTT d'aquest dissabte tancaran a la mitjanit del dimarts 3 d'abril.