El calendari gironí 2020 s'inicia amb la Marxa Hivernal BTT de Campllong

08/01/2020
BTT

El calendari gironí 2020 s'inicia amb la Marxa Hivernal BTT de Campllong

Comença aquest cap de setmana la temporada ciclista gironina de 2020 amb la celebració de la 3a edició de la Marxa BTT La Hivernal de Campllong-Memorial Joan Vergara d'aquest diumenge 12 de gener. Després de les festes torna l'activitat amb la 3a edició de la cita gironina, que com cada any fa un record del desaparegut company Joan Vergara. Aquest any a més, serà la prova que enceta el calendari gironí, que es preveu intens com cada any amb quantitat de proves de totes les disciplines habituals.

Els organitzadors, l’Associació Esportiva Campllong, han preparat dos recorreguts amb sortida i arribada des del pavelló municipal situat al costat de l’Ajuntament. Els dos circuits rodaran per la zona de les Gavarres, recorreguts ciclables, però amb la duresa suficient i amb molt de singletrack. Un de curt amb 25km i uns 550 metres de desnivell que tothom que estigui acostumat a fer BTT gaudirà al màxim, i un altre recorregut amb 38km i uns 1100 metres de desnivell amb algun lloc més tècnic i més desnivell. El recorregut de les dues marxes passa per una gran quantitat de corriols, trialeres (assequibles) i llocs molt bonics, pels boscos al voltant de Campllong i per Les Gavarres.

La participació està limitada a 400 participants, que comptaran amb un bon esmorzar al final del recorregut, dutxes, zona de carpes, rentat de bicicletes, expositors i sorteig de varis regals dels nostres patrocinadors.

Els preus d’incripció són:
    • Preu d’inscripció anticipada: 12€ Federats – 15€ No federats.
    • Preu d’inscripció el mateix dia: 15€ Federats – 18€ No federats.

Hora d’entrega de dorsals i inscripcions a partir de les 7:30 fins a les 8:45. La sortida de la prova serà a les 9:00 les dues distàncies. Es farà una classificació per ordre d’arribada. La marxa no serà competitiva i no hi haurà entrega de trofeus.