El circuit de marxes Open BTT Kenda presenta el seu calendari 2021

16/12/2020
BTT

El circuit de marxes Open BTT Kenda presenta el seu calendari 2021

El circuit de marxes populars Open BTT Kenda ja té fixades les seves dates pel calendari 2021.  Set proves, set reptes que es proposen als participoants, set territoris molt diferents, des de les zones de pedres del Vendrell, als Corriols de Castellgalí, passant per les mítiques pujades impossibles de Sant Vicenç dels Horts, cada una de les seus aporta unes característiques molt diferents que és el que fa que aquest circuit tingui un encant especial per aquests.

Després de 16 edicions del circuit, El Vendrell serà de nou l'encarregat d'obrir la temporada: un territori espectacular per la pràctica d'aquest esport i una seu que el mateix cap de setmana acollirà la primera prova de la Copa Catalunya Infantil, fent així que els bikers puguin gaudir d'un cap de setmana de BTT total.

Els participants poden participar en una, dos tres cites... o les que vulguin, amb la opció de agafar un pack que ofereix l'organització de descompte per totes les proves. Tots aquells aficionats que completin el calendari tenen el maillot de finisher en finalitzar l'última prova. En cada prova del calendari d'aquest circuit trobem circuits de 60 quilòmetres per a tots els bikers experimentats, 40 km per gaudir i un de 20 km per tots aquells que s'inicien en la pràctica d'aquest esport. Aquest any desprès de passar una temporada 2020 complicada, l'organització esta fen els màxims esforços perquè tots els bikers puguin gaudir d'aquest esport al màxim.

L'organització posa en marxa en totes les proves tots els protocols de seguretat contra la Covid-19, i com és comprensible el calendari està subjecte a possibles restriccions per la gestió de la pandèmia.

Calendari 2021 Open BTT Kenda

  • 7 Març: El Vendrell
  • 11 Abril: Torrelles de Foix
  • 9 Maig: El Catllar
  • 20 Juny: Olesa de Montserrat
  • 12 Setembre: Sant Sadurní d'Anoia
  • 24 Octubre: Castellgalí
  • 28 Novembre: Sant Vicenç dels Horts

Més informació a la pàgina web www.clubbtt-opennatura.com