El diumenge es disputa el Campionat de Catalunya Marató BTT

07/07/2017
BTT

El diumenge es disputa el Campionat de Catalunya Marató BTT

La BUFF® MTB Marathon, el Campionat de Catalunya Marató BTT, que s'estrenarà el dia 9 de juliol de 2017 a Barruera, a la Vall de Boí, ja té definits els perfils i recorreguts tant del campionat com de les probes Open. La BUFF® MTB Marathon Campionat de Catalunya que començarà a les 9h del matí comptarà amb un bonic recorregut de 58 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu. Una ruta exigent que farà esforçar-se al màxim a tots els millors corredors de Catalunya que vulguin conquistar el títol o a tots aquells que vulguin gaudir d'un recorregut d'alta muntanya espectacular.

La prova Open ofereix dos recorreguts diferents, un recorregut llarg de 58 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu que serà el mateix que el del campionat i un de més curt de 37 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu. Els dos recorreguts amb sortida des de Barruera transcorren per la cara de la vall on hi ha situat el poble de Durro i coincideixen en diversos trams. A la marató es puja fins a l'estació d'esquí de Boí Taüll arribant als 2.272 metres d'alçada i en el recorregut curt s'arriba fins als 2.051.

Una prova en un entorn ideal de Patrimoni Mundial, al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes replet de pics i paisatges d'alta muntanya espectaculars i que serà en el marc del BUFF® Mountain Festival, un festival que engloba una àmplia diversitat d'activitats i proves esportives en plena naturalesa i per a totes les edats.

Amb la majestuositat dels Pirineus com a teló de fons i envoltats d'una àmplia mostra del Romànic català es descobrirà al nou campió de Catalunya de BTT Marathon. Alhora també es tracta doncs d'una prova per a tots el ciclistes que vulguin gaudir d'un recorregut amb senders i paisatges espectaculars. Les inscripcions estan disponibles a ticketoci.