El fang protagonitza l'Open Infantil One to One

19/09/2021
BTT

El fang protagonitza l'Open Infantil One to One

El fang fou el protagonista en la disputa del 15è Open Infantil One to One a Molins de Rei de dissabte, l'avantpenúltima prova del calendari de Copa Catalunya infantil BTT 2021.

I és que les pluges caigudes a la zona metropolitana de Barcelona als vols del migdia i fins a primera hora de la tarda van deixar el recorregut de 1'2kms per volta en un estat més complicat del que era al principi, fet que va fer extremar les precaucions als joves ciclistes que van prendre-hi part, i demostrar les seves habilitats en un terreny relliscós força diferent del que estan més acostumats a ciclar. Cap dels 160 ciclistes que van prendre-hi va fer-se mal, tot i que si que hi van haver diverses caigudes i algunes contusions. Aquells i aquelles que es van saber adaptar millor a aquestes condicions, i no van tenir cap averia mecànica, foren els qui van salvar millor la cursa i van poder obtenir un millor resultat. Segur, però, que va ser una experiència enriquidora per la majoria còrrer en aquestes circumstàncies menys habituals.

La Copa Catalunya Infantil BTT tindrà continuitat en el marc de la Sea Otter Europa de Girona el proper dissabte dia 25, una cita que té les inscripcions obertes en aquest enllaç.