El GP La Selva BTT corona els seus vencedors finals

10/02/2020

Santa Coloma de Farners va acollir aquest diumenge la darrera cursa del GP La Selva BTT 2020, amb la participació de més de 200 corredors que completaven la tercera cita del calendari que donava inici a la temporada de bicicleta de muntanya gironina. En un matí amb una bona temperatura, el Club Ciclista Farners va preparar dos recorreguts atractius per fer gaudir els participants que van acabar coronant Natàlia Cebrià (Bsixbikes) i Jordi Vilà (Mondepra-Radikalbikes) com a vencedors finals.

La cursa llarga amb 32 quilòmetres va ser guanyada per Jaume Casals (RR Bikers), seguit del júnior Nil Solà (Team Corvi) i del primer Màster 30 el francès Nicolas Ichard (Laissac). Per la seva banda Albert Carbó (Cassà) va ser el guanyador en Màster 40, i Àgata Safont (Mondepra-Radikalbikes) en Fèmines. A les categories menors, que fan un circuit més curt, el guanyador va ser Daniel Gelabert (Mondepra-Radikalbikes) i primer cadet. El primer Màster 50 va ser Francesc Julià (Matadepera) i les Fèmines Cadet i Júnior van ser Adaya Fernandez (MRT Cycling Malgrat) i Paula Barroso (Mondepra-Radikalbikes).

La general final que ha sumat les tres curses finals que s’han fet, Breda, Cassà de la Selva, i Santa Coloma de Farners ha quedat de la manera següent (vencedors a la fotografia de portada): A nivell de la volta gran, els guanyadors han estat: Jordi Vilà (Mondepra-Radikalbikes) en elits masculí, Jordi Garzón (Mondepra-Radikalbikes) en júnior masculí, Albert Oller (Montgri) en màster 30, Natàlia Cebrià (BsixBikes-Jormat) en fèmines i Albert Carbó (Cassà) en màster 40.
A les curses curtes, Zaira Boter (Tbikes BH-Amunt) va ser la primera cadet, Paula Barroso (Mondepra-Radikalbikes) primera júnior, i Jordi López (Trek Bicisprint Sabadell) el vencedor en cadets masculí.

Des de la FCC volem felicitar les tres organitzacions, així com encoratjar al Riudarenes Esports Muntanya, que no va poder fer la seva cursa a causa del temporal Gloria, a seguir treballant. Segur que el 2021 el campionat encara estarà més consolidat, després d’aquestes dues darreres edicions i de ben segur augmentarà encara més els participants, que buscaran al Open La Selva el punt de ritme, per començar la temporada.