El Gran Premi MASSI CCI?06 de Banyoles tindrà una gran participació

03/03/2006
BTT

El Gran Premi MASSI CCI?06 de Banyoles tindrà una gran participació

 

Una setmana abans de la primera prova del Gran Premi MASSI CCI?06 de Banyoles, ja han confirmat la seva presència Josep Antoni Hermida, Cedric Ravanel, Peter Rijs, Carlos Coloma,..., i els millors bikers nacionals.

El Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional escalfa motors. Dimecres que ve dia 8 es realitzarà la presentació oficial del circuit, juntament amb la VolCAT-MASSI, en el Museu Colet de Barcelona, just 4 dies abans de l?inici de la competició. Més de 170 bikers i nombrosos equips s'han inscrit ja per a la pròxima prova de Banyoles ?recordem que hi ha temps fins al dijous dia 9-.

Entre els inscrits es troben noms il·lustres del mountainbike nacional (Hermida, Trayter, Coloma, Ventura?) i internacional (Ravanel, Riijs, etc.). En fèmines també s?espera la participació de Cecile Rode, Sandra Santanyes, Neus Parcerisas, Cristina Mascarreras, etc.

Aquesta edició del Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional celebra el seu cinquè aniversari. Per a l'ocasió, l'organització ha millorat infraestructures i serveis perquè tots els participants gaudeixin d'una de les competicions més importants d'Europa.

L'espectacle està servit!

 

Nota d´ Ocisport

Fotografia: Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional