El III Open Lleida Serra d'Almenara va viure la tercera cita del calendari 2022

05/09/2022
BTT

El III Open Lleida Serra d'Almenara va viure la tercera cita del calendari 2022

L'Open Lleida BTT - Lafuente Ambulàncies 2022 ha continuat amb la seva 3a prova puntuable, en aquest cas a La Sentiu de Sió en el III Open Lleida Serra d'Almenara aques dissabte 3 de setembre, que ha reunit 158 ciclistes entre totes les categories, vinguts de diferents punts de Catalunya i Andorra.

Després de la recollida d'obsequis d'Alemany i el control de llicències, s'han donat les sortides de la Kids Cup, que donarien voltes al recorregut curt de 2'5 kms preparat per l'organització, a càrrec del CC BTT Serra d'Almenara. Primer s'ha desenvolupat una cursa entre els prebenjamins i benjamins, on tots els participants han pogut gaudir de les seves primeres pedalades i han pogut emportar-se una medalla. Ja en les categoríes amb ceremonia de podis, en els Principiants els dos millors han estat Pau Vellve (Bici 3.0, Club Ciclista) i Noemí Faro (E Bike Trial Torredembarra).

En categoria alevins ha estat Axel Serrano (Catigat Pla d'Urgell) el guanyador, mentre que la primera fémina ha estat Iris Jimenez (Odena Esport Ciclista) i en categoría infantil la victoria ha estat per al Joel Oller (E Bike Kids) i Claudia Pulido (Alcoletge Club Ciclista).

Entre les fèmines, en la cerimònia de podis hi ha hagut medalla per a totes els participants de les categoríes Open, i la corredora més rápida, de la categoría Elit,ha estat Helena Isanta (Mes bike), seguida de Marta Castro (M30- Biking Point) i Raquel Egea (M40-Odena Esport Ciclista) i Rebeca Vicente (M40-Mes Bike).

A les 12h s'ha donat a la última prova de la categoría open, que tenia un recorregut per la serra de Bellmunt i tenia trams de tota mena (una bona pujada d'inici, trams de pista, corriol...) i ha estat prou exigent per tots els participants. Àlex Gonzalo (Bici Equip Competicio) i Gerard Llop (Mes bike) han estat els guanyadors respectius de la categoría Cadet i Junior.

 La categoria Màster 40 ha vist la victoria de Daniel Diaz (Mes Bike ), seguit de Pere Esqué (Bici 3.0) i Jordi Galofre(Cicles Sans). Entre els màsters 50, Xavier Carnicer (Massi Club Ciclista) ha dominat la cursa aconseguint el triomf davant de Xavier Dalmau (RR Bikers Club) i Marius Sole (Mes Bike). El millor màster 60 ha estat Ricard Sans (Cicles Sans), seguit d'Antonio Gil (GER Club Ciclista) i Jaime Brau (Les Franqueses VCE Uni). En la categoria Màster 30, Abel Escobar (Cambrils PC) ha aconseguit la victòria i s'ha imposat a l'ex-professional de carretera lleidatà Marc Vilanova (Cardedeu Club Ciclista) i Enric Martorell. (Bike Garraf).

Entre els S23 Brian Jordan (Biking Point) no ha donat opció als seus rivals i s'ha imposat per davant de Xavier Balagué (Bici 3.0 Club Ciclista) i Jordi Prats (Serra d'Almenara CC). El corredor Brian Jordan, segueix liderant el Open BTT de Lleida 2022, amb 266 pts. En la categoría Elits el vencedor de la cursa ha estat Aleix Sierra (Team Smartdry) seguit de Marc More (Bici 3.0 Club Ciclista) i Jordi Prats (Serra d'Almenara).

En la cerimònia de premis i en l'entrega dels maillots de líder hi han estat presents Jordi Pedrós (president del CC Serra d'Almenara) i Víctor Saiz (Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida).

La propera prova de l'Open Lleida BTT 2022 es disputarà al Monestir de Les Avellanes el proper dissabte 1 d'octubre.