El programa esportiu de la Sea Otter Europe amb 4 proves per aquest cap de setmana

22/09/2020
BTT

El programa esportiu de la Sea Otter Europe amb 4 proves per aquest cap de setmana

Després de posposar-se del maig al setembre degut a la pandèmia de Covid19, la Sea Otter Europe de Girona, un dels esdeveniments relacionats amb la bicicleta més importants de Catalunya i de l'estat, ha hagut de suspendre tot el programa firal previst per l'edició que s'havia de celebrar aquest proper cap de setmana, així com una part del programa esportiu previst en un principi.

Així doncs, amb aquest context marcat per la pandèmia que ens afecta els darrers mesos, la organització a càrrec d'Ocisport ha decidit dur a terme només algunes de les proves previstes en el programa esportiu -amb l'aplicació estricta dels protocols Covid i mesures de seguretat-, les més rellevants i que repassem a continuació:

Copa Catalana Internacional Biking Point Girona
El principal calendari de BTT XCO català afrontarà a Girona l'avantpenúltima prova d'un calendari que s'ha de tancar el mes d'octubre. La cita serà el diumenge dia 27 amb aquests horaris:

  • 08.30: control de llicències
  • 9.15h: Cadet (M/F), Junior (F), Màster 30/40 (F) i Màster 40/50/60 (M).
  • 10.45h: Elit (F), S23 (F), Junior (M) i Màster 30 (M).
  • 12.30h: Elit (M) i S23 (M).
  • 14:30h: Lliurament de premis

El circuit de 8kms ubicat a l'entorn del pavelló de Fontajau farà la delícia de tots els participants. Després de les 4 primeres cites, el francès Victor Koretzky lidera la general per davant del seu company d'equip Milan Vader, mentre que Jofre Cullell és ara mateix tercer i primer català. El recentment vencedor dels campionats d'Espanya S23 serà un dels favorits a la victòria. Entre les fèmines, la vencedora a Boí Malene Degn lidera la general amb només 20 punts sobre Clàudia Galícia, mentre que Núria Bosch és tercera. Aquesta prova també puntua per la SuperCup Massi.
Inscripcions

Girona UCI Marathon Series
La Vall del Llèmena serà de nou l'escenari triat per Ocisport per portar a terme aquesta prova de la Scott Marathon Cup - categoria UCI C3 amb un recorregut de 67 kms i 1.550m D+ amb una primera meitat més soportable, i una segona meitat més exigent. S'acendrià a un dels punts més emblemàtics de la Barroca, El Tres Rocs, amb la coneguda Roca Bandera, que la gent de la Vall utilitzen per lluir una senyera, al qual seguiran un bon grapat de corriols de totes dificultats. 
La organització també ha disposat d'un circuit curt tipus rally de 37 km i 600m D+. Ambdós circuits tindran la sortida a les 09.30h del dissabte dia 26.
Inscripcions

Continental Ciclobrava Sea Otter Europe
El diumenge 27 de setembre es celebrarà La Ciclobrava Sea Otter Europe, prova cicloturista que farà gaudir dels millors racons de les carreteres gironines a tots els participants. La prova presenta tres recorreguts: llarg de 140 kms i 1.750m D+, mitjà de 100kms i 1.000m D+, i curt de 70kms i 800m D+ que cada participant recorrerà al seu ritme tot vorejant el Mediterrani i afrontant ports com el de Sant Grau d'Ardenya, l'Empordanet, Romanyà o Montjuïc. Cada ciclista rebrà un maillot commemoratiu.
Inscripcions

Etixx Girona Gravel Ride
També el diumnge a les 09.15h es donarà la sortida d'aquesta prova que eunirà els amants d'aquesta modalitat que cada vegada agafa més força: el gravel. La organització ha previst dos recorreguts de 60kms i 400m D+, i de 77kms amb 900m D+ 100% ciclables i 100% gravel, que només es podran seguir amb el GPS i que transcorren per la comarcade la Selva i les Gavarres majoritàriament. A més, enguany la prova s'ha fusionat amb la Pirinexus Challenge. Cada participant obtindrà també el seu maillot commemoratiu.
Inscripcions