Es confirma un cartell de luxe a la CCI de Banyoles

10/03/2006
BTT

Es confirma un cartell de luxe a la CCI de Banyoles

Banyoles podrà veure una interessant lluita entre els millors: Hermida, Coloma, Ravanel, Trayter, Ventura, Trujillo, Fullana, Rode, Delfos, Santanyes, Parcerisas?Impressionant!

 

El 5º aniversari del Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional no podrà tenir un millor debut. La presència a Banyoles dels millors bikers serà garantia d'èxit i espectacle. L'organització ha confirmat la participació de ciclistes de la talla de: Josep Antoni Hermida (Multivan Mèrida), Sotscampió Olímpic a Atenes, Campió del Món i guanyador de proves de Copa del Món. Carlos Coloma (Ciclosport Proflex), Campió d'Espanya i Campió del Món. Cedric Ravanel (Lapierre), Sotscampió del Món i recentment guanyador del Campionat Italià d'Hivern i tots els millors bikers nacionals, com Marc Trayter (Maxxis), guanyador de l'última prova disputada a Banyoles en l'edició 2005, Ismael Ventura (MSC-Bikes), guanyador del GP MASSI CCI?05, Juan Pedro Trujillo (Massi Abarth), Guillermo Bogas (Corratec Morenito), Iván Álvarez (Ciclosport Proflex), José Antonio Donet, Francesc Freixer, etc.

En fèmines, la principal favorita és Marga Fullana (Spiuk Illes Balears), Campiona del Món i Medallista Olímpica, però que haurà d'enfrontar-se a la francesa Cecile Rode (Lapierre), també Campiona del Món, a la belga Catherine Delfos (Massi Abarth) i a les millors nacionals com Sandra Santanyes (Massi Abarth), Neus Parcerisas (MSC Bikes), Cristina Mascarreras (Tot Vici-Orbea), etc., per aconseguir la victória a la primera prova del Gran Premi MASSI.

Banyoles viurà una de les millors proves de mountainbike que es puguin celebrar a dia d'avui, amb nombrosa participació internacional i amb un escenari de luxe.

Sort a tots!

 

Nota d´ Ocisport