Ever Alejandro Gómez i Alba Sugranyes, vencedors a Cassà

03/02/2020

En una jornada marcada per la calor en dates poc habituals, 243 participants es van aplegar diumenge a Cassà de la Selva per disputar la segona prova del GP La Selva BTT d'aquest 2020. Després de la suspensió de la segona cursa a Riudarenes per la tempesta Glòria, que s’anul·la definitivament al no poder trobar nova data, només quedarà la darrera cursa de Santa Coloma de Farners que serà la que determini els vencedors finals.

A Cassà de la Selva, tot un ex campió català com Ever Alejandro Gómez (Olympia) es va imposar per davant de Joan Quintana (Mondepre-Radikalbikes) i Jaume Casals (RR Bikers). Jordi Vilà (Mondepre-Radikalbikes), guanyador a Breda, es va haver de conformar amb la quarta posició.  Per la seva banda, Alba Sugranyes (Terbikes) es va imposar en categoria fèmina elit, per davant d'Esther Villaret (Mondepre-Radikalbikes) i Sónia Quiroga (Cátedra Bikes). A la resta de categories de la volta llarga de 32 quilòmetres van ser per Eudald Fabrelles (Mondepre-Radikalbikes) en júnior, Aaron Genestar (Mondepre-Radikalbikes) en sub23, Albert Oller (Montgri) en Màster 30, i Roberto Fidalgo (Medina) en Màster 40.

A la volta curta Jordi López (Trek Bicisprint) es va imposar i va ser el primer cadet. A la resta de categories es van imposar Adaya Fernandez (MRT Cycling Malgrat) com a fèmina cadet, Paula Barroso (Mondepre-Radikalbikes) fèmina Júnior, Lluís Fornell (UC Lluçanès) en Màster 50 i Blas Yebenes (Medina) en Màster 60. En e-bikes es va imposar Eduard Ayats (Ayats Cicles).

El Campionat tindrà doncs el seu desenllaç el proper diumenge amb la darrera cursa a Santa Coloma de Farners. Recordem que les inscripcions estan obertes a la web de Dsport de manera online, i es tancaran el dijous a les 24h. previ a la cursa.