Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch esprinten fins la victòria a Corró d'Amunt

10/04/2022

Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch han estat aquest diumenge 10 d'abril els vencedors de la tercera prova del calendari de la Copa Catalana Internacional Biking Point 2022 celebrada a Corró d'Amunt. El ciclista del RR Bikers ha guanyat a l'esprint a un rival d'alt nivell com Hugo Drechou i la balear ha dominat la cursa des del principi fins al final en recorregut variat i sense descans que ha anat minant el físic de tots els participants que van viure el sol imponent durant tot el dia.

En la prova femenina, la principal candidata al triomf, la ciclista del BH Templo Cafes, Núria Bosch, s'ha destacat al capdavant des d'un primer moment. Ningú no ha estat capaç de seguir-la i s'ha escapat fins al triomf. La jove ciclista ha parat el crono amb1:09:16 emportant-se una victòria que la catapultava cap al liderat de la Copa Catalana Internacional Biking Point. En segona i tercera posició van arribar Giulia Challancin (Scott Racing Team) i Lianne Witkin (CCC).

Només faltava una cursa per tancar un dia increïble. A la cursa elit i sub23, es veuria una prova de desgast i que des del començament ha estat cursa molt oberta. Vuit bikers van fer la primera selecció, però mica en mica, anaven caient candidats, fins a arribar a l'última volta amb Drechou (Buff Megamo Team) i Ever Alejandro Gómez (RR Bikers). Tot es decidiria a l'esprint. Allà, el bolivià ha estat més fort i ha guanyat la cursa. Cristofer Bosque (Xsauce Factory Team) ha tancat el podi.

Guanyadors Copa Catalana BTT Corró d'Amunt:

• Elit: Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) i Núria Bosch (BH Templo Cafés)
  • Sub23: Roger Ferrer (Massi-Beaumes de Venise) i Giulia Challancin (Scott Racing Team)
  • Júnior: Marco Betteo (Scott Racing Team) i Marta Cano (Primaflor Mondraker Genuins)
  • Cadet: Martí Carrillo (Biciequip competició) i Mariona Ratera (Kenda-Biciocasion Barcelona)
  • Màster 30: Arnau Sugrañes (Nou Espai-Level Team) i Aleksandra Nezhovorova (Biciequip competició)
  • Màster 40: Javier Jurado (73 Factory Eco) i Rebecca Leaper (Megabici)
  • Màster 50: Marc Arañó (Protour BCN)
  • Màster 60: Pere Batllori (Bsix-Jormat)
  • Totes les classificacions.

Oliver Avilés i Marta Cano, els més ràpids a la CRI
Oliver Avilés, el ciclista del RR Bikers, va obtenir la victòria scratch a la jornada de dissabte, completant el recorregut de més de 4 quilòmetres en 12:31.3. En categoria femenina, la júnior Marta Cano del Primaflor Mondraker Genuins va donar la sorpresa i es va imposar a tots els seus rivals, amb un temps de 14:49.4.

Pròxim compromís, Santa Susanna
 El 23 i el 24 d'abril se celebrarà l'UCI C1 de la localitat costanera. La celebració d'aquesta prova significarà el retorn de la Continental Super Cup Massi, que vol dir que tornarem a veure estrelles de talla mundial, en un circuit tècnic i físic que estem segurs que atorgarà curses espectaculars.