Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch s'imposen a la Vall de Boí

12/09/2022
BTT

Ever Alejandro Gómez i Núria Bosch s'imposen a la Vall de Boí

La vuitena cita del calendari 2022 de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point es transportava aquest cap de setmana a la Vall de Boí, cap a un circuit de 5 km amb pujades curtes, dures i explosives, trams rodadors i baixades amb el seu punt tècnic seria el jutge de la cursa.
 
En categoria femenina, Núria Bosch (BH Temple Cafès UCC) es va imposar a totes les seves rivals, aturant el crono en 1h15:06, superant a Sara Gay (Biking Point) i Laura Kalberg (Probikes Rioja Tetrasod) amb un temps de 1h18:47 i 1h19:39 respectivament.
 
En categoria masculina, la cursa va estar més disputada. El líder de la prova Jufre Culell abandonava a l'última volta per motius físics, seria en aquell moment quan Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) agafaria el relleu de lideratge i acabaria en primera posició amb un temps de 1h33:37, davant de Cristofer Bosque (X-Sauce Factory Team) entrant a meta tan sols 17 segons més tard, i completava el podi Elit Jorge Sánchez (Mesbike & Fes – Tuga) amb un temps de 1h36:12.
 
En categoria femenina, Núria Bosch manté el lideratge de la Copa Catalana Internacional Biking Point i Roger Ferrer recupera el liderat en categoria masculina.
 
La cita final, a la Girona-Sea Otter Europe
 
Tan sols queda una prova per acabar el campionat, que tindrà lloc a Girona- Sea Otter Europe (24-25 setembre).

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport