Galícia i Bosque triomfen a la CRI de Vall de Lord

20/07/2020
BTT

Galícia i Bosque triomfen a la CRI de Vall de Lord

La tercera cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point 2020 es disputava en format CRI a Vall de Lord (Solsonès), un esdeveniment marcat per les mesures de seguretat per organització i participants, tal com marquen els protocols de la FCC i les autoritats sanitàries.

Poc més de quatre mesos després de l'anterior cursa, els nervis es feien notar abans de les sortides a l'exigent i tècnic circuit de 12 kms per les categories femenines, els màster 40/50/60 i cadets; i 14 kms per l’elit, S23, M30 i júnior. Entre les fèmines, Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) era la més consistent durant el recorregut i parava el cronòmetre en 43'20", essent acompanyada al podi per Txell Figueras (MMR Factory Racing) i Sara Gay (Biking Point). 
Galícia valorava molt positivament la seva posada en escena en cursa, després de la lesió al dit que l'ha mantingut més temps aturada del que voldria: "Ha estat una cursa molt dura al ser la primera cursa post Covid, en un recorregut espectacular. Tot i així, he gaudit molt i m'he trobat bé al tornar a posar-me un dorsal".

En categoria masculina tot quedava més ajustat, però un pletòric Cristofer Bosque (Biking Point) s'imposava per un estret marge de només 5" a Jofre Cullell (Megamo Factory Racing), mentre que el jove Didac Carvacho (Irotnech Tecnic Ambisist) marcava el tercer millor temps scratch. Bosque destacava que "en una situació extraordinària, hi havia moltes incerteses però les sensacions han estat molt bones".

Els vencedors/es per categories foren:

  • Cadets: Nicole Castllo (La Torreta Bike) i Miquel Morales (La Torreta Bike)
  • Juniors: Sara Méndez (Primaflor Mondraker XSauce) i Nil Solà (Team Corvi)
  • S23: Núria Bosch (TBikes BH Amunt CC) i Jofre Cullell (Megamo Factory Racing)
  • Elits: Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) i Cristofer Bosque (Biking Point) 
  • M30: Rosa Palomino (Navarcles PC) i Enric Martorell (BG Team HTI)
  • M40: Eva Martín (CC Vilajuïga EoBikes) i Pau Egeda (Biking Point)
  • M50: Joan Antoni Asensio (Trevol Bikesports)
  • M60: Blas Yébenes (Medina Competición)
  • Equips: TBikes BH Amunt CC

Amb aquests resultats, Christofer Bosque i Txell Figueras agafen el liderat de la general de la Copa Catalana Internacional Biking Point, que diumenge vinent arribarà a la Vall de Boí.

Classificacions CRI Vall de Lord
Classiicacions generals CCI Biking Point

Durant el matí també es va disputar un Open infantil amb bona participació, en que els més menuts també van tenint la oportunitat d'agafar ritme de competicio després de l'aturada pel Covid.

[Foto: Francesc Lladó / Ocisport]