Gandesa acull el diumenge la segona cursa de la Copa Catalana de Marathon BTT

07/05/2007
BTT

Gandesa acull el diumenge la segona cursa de la Copa Catalana de Marathon BTT

Gandesa- Terra Alta ens oferirà una prova d'altíssim nivell, amb un circuit de 82km d'una bellesa, riquesa cultural i històrica única. A més a més, l'àmplia experiència en l'organització de proves de Marathon per part d?Biciesports Aubanell i el Club Ciclista Gandesa garantirà un circuit en òptimes condicions.

La Pedalada Solobici, una vegada més, oferirà la possibilitat de participar a tots aquells afeccionats per als quals la competició queda un mica lluny. Com és habitual en tot el circuit, els participants de la Pedalada Solobici tindran diverses opcions: realitzar el traçat complet (82km) ?sempre que passin el control horari- o bé gaudir de les diferents opcions en funció dels nivells (60, 40 i 25km).

En la línia d'arribada haurà un complet avituallament a base de la típica ?rostida? de la zona i una zona habilitada per a poder contrastar impressions entre tots els participants. El circuit Marathon sortirà de Gandesa i transcorrerà pels municipis de Bot, Prat de Comte i Pinell de Brai, passant per la Serra de Pándols ?protagonista durant la Batalla de l'Ebre-. Seran punts emblemàtics del circuit el Cim del Puig Cavaller ?des d'on es pot observar el Delta de?l Ebre- i el tram de Ruta Verda de la Terra Alta, que transcorre per 7 espectaculars túnels il·luminats que en temps de guerra es convertien en hospitals de campanya. Una vegada superat el pas per Fontcalada s'ascendirà a la cota 705m, on es troba el monument a La Pau ?en memòria de la ?Cinquena del Biberó?.

 


Diumenge 13 de maig


7.30 a 8.30 h. Inscripcions
9.00 h.  
Sortida Giant-Powerbar Marathon BTT CCI 2007
9.01 h.  
SortidaPedalada Solobici
14.00 h. Entrega de trofeus 


CLUB CICLISTA GANDESA / BICISPORTS AUBANELL
Esports Aubanell:
C/Mestres Joan Garda, 5, (Gandesa)
Telf: 977 42 05 50

 

INFORMACIÓ MUNICIPAL
www.gandesa.altanet.org
www.terra-alta.altanet.org
Telf: 977 42 09 10

 

Més info:

 

Gandesa: 977 42 09 10
www.gandesa.altanet.org   

e-mail. turisme.gandesa@altanet.org

 

Consell Comarcal:   977 42 00 18
www.ccterra-alta.org   

 e-mail: ccterra-alta@altanet.org