Gran matinal de Copa Catalunya BTT a Almacelles

10/04/2021
BTT

Gran matinal de Copa Catalunya BTT a Almacelles

El circuit del memorial Alfredo Pera d'Almacelles ha acollit una gran matinal del ciclisme formatiu en BTT en la segona cita puntuable pel calendari de la Copa Catalunya BTT infantil 2021, reunint uns 125 participants de totes les categories.

A les 10h s'ha donat el tret de sortida amb la categoria prebenjamí, que han fet dues voltes al recorregut curt. Seguidament han estat els benjamins els que també han posat a prova les seves habilitats en el recorregut curt preparat per l'Almacelles Pedal Club, 850m molt entretinguts i juganers donant-hi fins a tres voltes.

Les pluges del divendres han deixat el recorregut en un estat pràcticament perfecte per la pràctica del BTT, sense pols i amb molt de flow. Ho han pogut gaudir en el circuit llarg els principiants, alevins i infantils: 2,8kms plens de revolts, pujades i baixades que han estat de l'agrat de tots els participants, un recorregut molt ben valorat i una matinal molt ben organitzada. A destacar que tots els partcipants han tingut la seva bossa d'obsequi abans de marxar. En la categoria infantil Roc Cubí (Juré Vic ETB) ha dominat la cursa de principi a fi en categoria masculina, mentre que Laia Rodríguez (La Torreta Bike) ha tornat a mostrar el seu gran estat de forma finalitzant com a primera fèmina i 4a scrtax. 

L'entrega de premis amb les autoritats locals, el delegat federatiu, i els membres de l'organització ha posat punt i final a aquesta sisena edició de la cursa a aAlmacelles, amb el record al desaparegut Alfredo Pera sempre present.
La propera cita del calendari infantil serà el dissabte 17/04 a Santa Susanna, una cita que té les inscripcions obertes.

Ordres d'arribada VI Memorial Alfredo Pera Almacelles