Israel Nuñez i Noemí Moreno s'imposen a la Tuixonada Xtrem

12/05/2019
BTT

Israel Nuñez i Noemí Moreno s'imposen a la Tuixonada Xtrem

Més de 210 ciclistes (una cinquantena a les proves de promoció) es van reunir aquest dissabte a la Tuixonada Xtrem 19 de Sant Quintí de Mediona, la tercera de les cinc proves de l'Open Barcelona BTT de la temporada, on els triomfs absoluts van ser per a Israel Nuñez (Massi) i Noemí Moreno (Irontech-Tecnic-Ambisist).

El veterà Israel Núñez (Massi) s’imposava a la prova elit i sub23 de les proves de l'Open davant de Josep i Roger Colomina (One to one Entrenadors), el segon dels quals era el vencedor sub23. Per la seva banda, Noemí Moreno (Irontech-Tecnic-Ambisist) era la clara dominadora entre les fèmines, aconseguint més de sis minuts d’avantatge sobre Mar Franco (Massi) i Jordina Muntadas (Corvi Team),que l'acompanyaven al podi, amb la sub23 Mar Soler (Jufré Vic-ETB) en quarta posició.

La victòria júnior era pel corredor de primer any Marc Aladesa (Corvi Team), mentre que el cadet Marc Masana (La Torreta Bike) demostrava el seu altíssim nivell demostrat a les proves a nivell estatal sent el primer a les prova davant els màsters i deixant a més de dos minuts als seus principals rivals, mentre que novament destacant-hi la cadet Nicole Castillo (Trek Bicisprint Sabadell). Els vencedors en les categories de veterans eren els màster 30 Josep Enric Farriol (73 Tem XX), màster 40 Jordi Garrido (Team Nou Espai), Pere Joan Roig (Vila Bike’s Club) com a millor màster 50 i Blas Yebenes (Club Ciclista Medina), màster 60.

El proper 30 de juny, l'Open provincial barceloní tornarà amb la prova celebrada a Les Franqueses del Vallès (Consulta'n el calendari complet), que a més coronarà els campions provincials de Barcelona.