Kilian Folguera i Lídia Fuentes dominen l'Open Girona BTT de Castell d'Aro

15/05/2022
BTT

Kilian Folguera i Lídia Fuentes dominen l'Open Girona BTT de Castell d'Aro

Prop de 280 participants s'han citat aquest diumenge 15 de maig a Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) per la disputa de la tercera de les cinc cites puntuables de l'Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2022. El nou circuit preparat pel Club Ciclista Platja d'Aro amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, ha portat unes curses d'autèntic BTT, un circuit dur que ha agradat als participants i que han fet diferències en una jornada de força calor.

Els sub23 Kilian Folguera (Medinyà AE) i Lídia Fuentes (Scott Bikes) han estat els vencedors absoluts de la jornada en unes curses elit/sub23 que també han servit per la disputa del Campionat de Catalunya de BTT Universitari d'aquest 2022. La mateixa Lídia Fuentes i Aaron Genestar (Radikalbikes) s'han coronat com a campions catalans universitaris en el marc de les proves de les categories open, repartides en tres sortides i que han tingut 167 participants.

Per la seva banda, prop d'un centenar de participants de les categories entre pre-benjamins i infantils han pres les sortides a les proves de la Kids Cup, que han donat espai a les categories escolars en uns circuits adaptats.

Després de tres proves de l'open provincial gironí, Júlia Pujol (Terbikes-Baix Ter) manté el liderat entre les fèmines per tan sols 4 punts sobre  Alba Sugrañes (Montblanc Club BTT), guanyadora avui en categoria elit, mentre que en categoria masculina, el sub23 Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter) ha aconseguit el liderat gràcies a la seva segona posició, prenent el relleu de Gerard Blanch (CC Vilajuïga), 5è absolut en la jornada d'avui.

L'Open Girona BTT-Càrnqiues Celrà 2022 continuarà amb la seva quarta prova puntuable aquest pròxim diumenge 22 de maig a Quart (Gironès), amb les inscripcions obertes fins dimarts a la mitjanit.

Open Girona BTT-Càrniques Celrà Castell d'Aro 2022:

  • Elit: Gerard Blanch (CC Vilajuïga) i Alba Sugrañes (Montblanc Club BTT)
  • Sub23: Kilian Folguera (Medinyà AE) i Lídia Fuentes (Scott Bikes)
  • Júnior: Daniel Gelabert (Biking Point) i Zaira Boter (Amunt-TBikes-BH)
  • Cadet: Oriol Oliveros (Amunt-TBikes-BH) i Judit Frigola (Irontech-Tecnic-Mendiz Ambisist)
  • Màster 30: Víctor Pérez (Súria Bicis Figueres)
  • Màster 40: Antonio Olivares (Lefa Team)
  • Màster 50: Jordi Orpí (Òdena Esport Ciclista)
  • Màster 60: Pere Batllori (Bsix-Jormat)
  • Tots les classificacions completes.

Campionat de Catalunya Universitari 2022:

  • Aaron Genestar (Radikalbikes) i Lídia Fuentes (Scott Bikes)