La Catllaràs, una marxa diferent

31/08/2022
BTT

La Catllaràs, una marxa diferent

Els que ens coneixeu ja sabeu quines són les particularitats que fan de La Catllaràs una cursa tan especial:

  • Per suposat, transcorre per l'Espai d'Interès Natural del Catllaràs, aquest massís tan proper i alhora tan desconegut per a molts, feréstec, salvatge i sorprenent, on podreu gaudir del ciclisme pur envoltats sempre d'història, natura exuberant i vistes emocionants.

  • No competitiva. La Catllaràs és sempre una festa on gaudim dels paisatges, de les aturades, dels reptes de l'itinerari, del respecte per un entorn incomparable i, naturalment, de l'esmorzar popular!

  • Tres nivells (clica aquí per veure'n els perfils): la Llarga amb gran desnivell i trams tècnics per descobrir les raconades més espectaculars i desafiants; la Mitjana, menys tècnica però amb desnivell, exigència física i grandiosos panorames; i la Curta, per gaudir dels boscos i de la natura del Catllaràs en un itinerari accessible a tothom.

  • Variants de recorregut: el fet que sigui una cursa no competitiva ens permet preparar i senyalitzar una alternativa fàcil per als trams més tècnics. No importa si tens un mal dia o la duresa del Catllaràs t'esgota abans d'hora, sempre podràs gaudir de la cursa fins al final. Si estàs en plena forma, podràs gaudir de cadascun dels corriols, trialeres i reptes preparats pel nostre especialista.

  • Catllaràs Kids: per als pares o mares que volen venir amb els seus nens de 7 a 13 anys: una ruta fàcil guiada per monitors, amb un preu d'inscripció reduït tant per als nens com per als pares que els vulguin acompanyar, i que dóna també dret a l’esmorzar de botifarrada i la resta de serveis de la cursa.