La cinquena cita de la Copa Catalunya infantil BTT diumenge a Vic

04/05/2021
BTT

La cinquena cita de la Copa Catalunya infantil BTT diumenge a Vic

La 3a Copa Catalunya Infantil BTT Ciutat de Vic, cinquena cita del calendari de Copa Catalunya Infantil BTT 2021, es disputarà aquest proper diumenge dia 9 al matí a la capital osonenca, sota la organització del club Jufré Vic-ETB. La prova, ja consolidada al calendari de la Federació Catalana de Ciclisme, es celebrarà a la Zona Esportiva de Vic .

En aquesta competició hi podenparticipar les categories de pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. El circuit tindrà lloc a la zona esportiva, davant les pistes d’atletisme. La organització ha preparat dos circuits per aquesta tercera edició, un més curt i senzill per les categories pre-benjamí i benjamí, i un altre més llarg i elaborat per la resta de categories més grans. un recorregut petit d'1 km per volta on competiran les categoies dels més petits, i un altre més exigent i tècnic de 2,5 kms per volta on competiran les categories més grans.

Divendres ja estaran marcats els trams més tècnics, i el dissabte estarà tot el circuit marcat per poder-lo entrenar abans de la competició. Com cada any, la cursa tindrà trams nous i renovats del traçat, com per exemple el mític salt de baixada, aquest any serà de pujada i més parts noves tècniques de baixada que de ben segur que faran gaudir als participants. 

El control de temperatura i llicències serà a les 08.45h, i la primera sortida està programada per les 10h. 

Les inscripcions són obertes i es tancaran el dijous previ a la cursa a les 23:59h. Es poden formalitzar en aquest enllaç.