La Copa Catalana BTT Internacional anuncia les dates de la seva 22ª edició

11/11/2022
BTT

La Copa Catalana BTT Internacional anuncia les dates de la seva 22ª edició

La Copa Catalana BTT Internacional Biking Point seguirà comptant amb les millors cites BTT en la seva 22ª edició. El calendari català comptarà amb 9 cites de categoria UCI que el mantenen com a referència mundial. Des de la seva creació, el 2002, el seu prestigi ha anat creixent de manera espectacular, i així seguirà sent en el seu calendari 2023.

Biking Point com un dels líders de la distribució detallista a Espanya amb onze punts de venda, es congratula de l'èxit d'un campionat que ha aconseguit unir la capacitat de ser una referència mundial pel nivell competitiu amb la capacitat de ser un element clau per a la promoció del ciclisme de base ja que un nombrós nombre de corredors de l'Elit mundial actual ja van competir a La Copa Catalana Internacional Biking Point en categories inferiors.

2023 comptarà amb un calendari més que emocionant

El 25 i 26 de febrer, Banyoles tornarà a vestir-se de gala per celebrar l’única prova XCO de categoria internacional Hors Categorie del país. Els millors ciclistes internacionals estaran presents, per poder iniciar la temporada de la millor manera possible, formant una petita “Copa del Món”. I com va passar a les passades edicions, tindrem l'oportunitat de veure els futurs campions del món del Mountain bike amb la celebració d'una prova de les UCI Junior Series.

La segona prova serà a Gavà, que s’estrena com a seu del campionat, albergant una UCI C2 el 26 de març. Sense temps per descansar, la tradicional Corró d'Amunt i el recorregut sense descans tornarà a ser escenari d'una UCI C2 el 2 d'abril.

Santa Susanna serà la seu d’un cap de setmana complet. Una cita C1 espectacular el 20 i 21 de maig, on es podrà gaudir d'un recorregut divertit i exigent, que cada any crea més adeptes. El 27 de maig serà la data d’una altra de les novetats del 2023. Vic entra a formar part del circuit, acollint la cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point, dins del Bike Show Vic.

Sense cap setmana de descans, el campionat viatjarà cap a Mallorca per viure la cita espectacular de Cala Ratjada, rodant pels penya-segats de Capdepera, el 4 de juny, sent UCI C1. I d'allà, ens en anem a una d'aquelles localitzacions espectaculars, Vall de Boí, el 18 de juny. Un circuit imponent que sempre exigeix a tots els participants, amb una UCI C2.

A partir d'allà, el campionat cessa la seva activitat durant l'estiu per tornar amb dues UCI C1: El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Una cursa que sempre deixa grans moments al voltant del Velòdrom d'Horta. La cita serà el 9 de setembre. I per finalitzar el 2023, la 9a i última prova de l'any serà al fantàstic escenari de Girona - Sea Otter Europe, que albergarà una nova UCI C1 el 23 i 24 de setembre, per decidir els campions de la Copa Catalana Internacional. Ningú no es voldrà perdre aquest aparador que és el gran festival internacional de ciclisme a Europa.

Les inscripcions per a la prova reina, la ja tradicional Hors Categorie de Banyoles s'obren el proper 15 de novembre i comptarà amb novetats per descobrir.