La Copa Catalana Marató BTT posa el punt i final a la Pedals de Tros

13/10/2021
BTT

La Copa Catalana Marató BTT posa el punt i final a la Pedals de Tros

La IX Pedals de Tros de Santa Coloma de Queralt posarà el punt i final a la Copa Catalana BTT Marató 2021, que haurà comptat finalment amb només tres proves després de la suspensió de la Marathon Cup de Fonollosa que també n'havia de formar part.

Després de La Santa Vall, i l'Esperxada, l'espectacular recorregut de la Pedals de Tros serà el jutge de la competició per les diferents categories, coronant doncs els campions i campiones en totes elles. El recorregut ha sofert unes variacions obligades de darrera hora, ja que l'informe de Medi Ambient ha obligat a la organització a modificar una part del recorregut que havien previst i amb el que havien estat treballant les darreres setmanes. De totes formes, els responsables del club BTT Queralt, organitzadors de l'esdeveniment, ja treballen amb les alternatives tot i el poc marge de maniobra, i asseguren que no minvarà el divertimento i l'autèntic BTT amb el que ens té acostumats la prova. A més, el recorregut 2021 discorrerà per zones afectades pel greu incedi que va patir l'entorn de Santa Coloma aquest passat estiu.

A més del recorregut llarg que puntuarà per la Copa Catalana Marató, i que també es podrà ciclar en mode cicloturista, la organització ha previst un recorregut curt de 35kms i 900m de desnivell positiu, i un recoregut popular de 12km i pràcticament sense desnivell.

Les inscripcions, que inclouen bossa del ciclista i esmorzar en acabar, es poden formalitzar en aquest enllaç per totes les opcions.

Després de les dues primeres proves del calendari Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) en categoria masculina, i Lourdes Cayetano empatada amb Marta Torà en fèmines, lideren les generals de la Copa Catalana Marató.

Més informació Pedals de Tros