La Copa Catalunya Infantil 2021 posa el punt i final a Mont-roig del Camp

03/10/2021
BTT

La Copa Catalunya Infantil 2021 posa el punt i final a Mont-roig del Camp

La Copa Catalunya Infantil BTT 2021 ha posat el punt i final a Mont-roig del Camp a un calendari de 12 proves repartides per la geografia catalana, reunint fins a 153 ciclistes de les categories de promoció.

La prova tarragonina havia dissenyat un recorregut de 1'2 kms per volta en el que, com és habitual, segons la categoria s'han donat més o menys tombs, des de 1 volta pels pre-benjamins fins a 8 voltes pels infantils. El recorregut discorria per un tram de riera, tenia pujadors i baixados, alguns salts i ha estat prou exigent per tots els ciclistes, que han pogut demostrar les seves habilitats damunt les BTTs. Com és habitual també, la majoria de proves s'han decidit per poc marge o inclús a l'sprint, com el cas dels benjamins i els alevins masculins per exemple.

Després d'aquest atapeït calendari que arrancava a principis d'abril a Vilajuïga, els vencedors/es de la Copa Catalunya Infantil BTT 2021 han estat:

  • Prebenjamins: Ona Reixach (Sant Gregori i el Llémena) i Pol Rosillo E CC Vilajuïga)
  • Benjamins: Lena Cos (E BTT Fornells) i Martí Garcia (E Infantil Olot)
  • Principiants: Iris Jiménez (Òdena EC) i Norfeu Cos (E BTT Fornells)
  • Alevins: Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Ot Fèlix (E Bikescola Pla de l'Estany)
  • Infantils: Aina Sánchez (E BTT Fornells) i Marc Pujol (E CC Baix Ter)

Classificacions finals Copa Catalunya Infantil BTT 2021

La temporada 2022 es preveu també molt intensa en la Copa Catalunya Infantil BTT, amb una activitat creixent en Escoles de Ciclisme a tot el territori català i una gran presència de ciclistes de categories de promoció tant en aquest calendari, com en els Opens provincials i territorials, on es posa en pràctica tot allò que es treballa i practica arreu.