La Copa Catalunya Infantil BTT es tancarà al 3r Open Infantil Vila de Juneda

04/10/2023
BTT

La Copa Catalunya Infantil BTT es tancarà al 3r Open Infantil Vila de Juneda

El calendari de la Copa Catalunya Infantil BTT tancarà la seva temporada 2023 el pròxim dissabte 14 d'octubre amb la disputa del 3r Open Infantil Vila de Juneda. Les instal·lacions de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, projecte referent en el ciclisme formatiu a la província de Lleida del qual n’és impulsor el club organitzador Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda, seran l'escenari de la disputa de la prova, on estan citades la resta d'escoles de ciclisme de Catalunya.

L’organització, a càrrec del Consell Esportiu de les Garrigues i del CCC Pedalada Juneda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda, GAP, la Diputació de Lleida i la Federació Catalana de Ciclisme, posarà a disposició dels paticipants tres recorreguts a les instal·lacions de l’Escola de Ciclisme i entorn adaptats a les diferents categories, dels quals se'n pot consultar tota la informació a la pàgina web de l'escola . Hi haurà bossa del corredor per tots/es els participants i premis als tres primers/es de les categories infantils, alevins i principiants, així com per a tots/es els participants benjamins i prebenjamins. De la mateixa manera, també hi haurà servei de bar amb entrepans freds i calents, begudes i cafès.

A falta d'aquesta prova final, lideren les classificacions els infantils Ferran Benavente (Escola Open Natura) i Emma Andreu (Bike Kids) i els alevins Gerard Solé (Penya Ciclista Cervera) i Mariona Balcells (Club Esportiu Bike Catalunya). Les inscripcions a la prova són obertes fins el dimecres previ.