La Copa Gironina BTT 2019 s'estrena diumenge a Bordils

01/10/2019
BTT

La Copa Gironina BTT 2019 s'estrena diumenge a Bordils

La localitat de Bordils acull aquest proper diumenge 6 d’octubre la primera prova de la Copa Gironina BTT - Centre Porsche Girona, que retorna aquesta temporada al calendari després de tres anys d'absència i que comptarà amb 4 curses aquest 2019. Serinyà (20 d'octubre), Quart (27 d'octubre) i Sant Gregori (10 de novembre) completaran el calendari que impulsa el destacat biker bordilenc Guillem Cassú.
El format de curses serà l’habitual, amb circuits de volta única. En aquesta primera prova de Bordils, es comptarà amb un de llarg al voltant dels 35 quilòmetres i un de curt de 22 quilòmetres. Per altra banda, hi haurà tres tipus de proves: la cursa competitiva per tots els corredors federats amb llicència de competició des de Cadets fins a Màster 60, i la marxa cicloturista d’oci, per aquells que no vulguin competir, que tinguin llicència d’oci (cicloturista) o bé siguin corredors No Federats (a partir de 15 anys) que hauran de pagar l’assegurança de dia. Finalment també hi haurà la cursa e-bikes, amb la possibilitat de fer els dos recorreguts, tant el curt com el llarg.
 
 
Una de les novetats seran els obsequis i els serveis que rebran els participants de part de l’organització al fer les inscripcions. Els guanyadors absoluts de les 3 curses llargues Masculí, Femení, i e-bikes, rebran un reconeixement de 100 euros. La inscripció està oberta on-line i encara hi ha la possibilitat de fer una inscripció única per tot el Campionat amb un preu de 80 euros pels federats, i de 95 euros pels No Federats (informació per la llicència competitiva i la no-competitiva i e-bike en els enllços). També es pot fer únicament per la prova de Bordils al preu de 25 euros on-line (+Assegurança de dia pels No Federats 28 euros) i es pot fer presencial el mateix dia de la prova amb un preu de 28 euros (+Assegurança de dia pels No Federats 31 euros ).
 
Els horaris de control de Llicencies, confirmació d’inscripcions i recollida de placa són de 8h a 9h, mentre que en el cas de les curses queden així: