La Copa Gironina BTT fa parada diumenge a Serinyà

15/10/2019
BTT

La Copa Gironina BTT fa parada diumenge a Serinyà

La Copa Gironina BTT 2019, que va obrir el seu campionat fa quinze dies a Bordils, tindrà aquest diumenge 20 d’octubre la segona prova a Serinyà, població que havia acollit en moltes edicions proves d'aquest calendari gironí, que aquest any patrocina Centre Porsche Girona. El format serà l’habitual, és a dir, circuits de volta única, amb un de llarg al voltant dels 39 quilòmetres i un de curt de 22 quilòmetres. L’organització ha preparat uns circuits espectaculars a Serinyà amb molt de singletrack per qui no n’hagi tingut prou amb la recent edició de La Tramun.
 
A cadascun dels dos circuits hi haurà tres tipus de proves: la cursa competitiva per tots els corredors federats amb llicència de competició des de cadets fins a màster 60, la marxa cicloturista d’oci per aquells que no vulguin competir, que tinguin llicència d’oci (cicloturista) o bé siguin corredors no federats (a partir de 15 anys) que hauran de pagar l’assegurança de dia. En el cas de la cursa e-bikes, s'haurà de fer el recorregut llarg.
 
La inscripció està oberta pels caals habituals i també es pot fer presencial el mateix dia de la prova amb un preu de 28 euros. S’ha de portar el dorsal del Campionat o si no es té s’entregarà un dorsal per tot el Campionat als nous participants. Cristofer Bosque i Txell Figueras són els líders en les categories reines després de la espectacular prova inicial de Bordils.
 
Els horaris de control de Llicencies, confirmació d’inscripcions i recollida de placa són de 8h a 9h. En el cas de les curses:
  • 9:15h. Sortida e-bikes (8.30/9h control bateries ebikes)
  • 9:30h. 1a sortida cursa competició volta llarga: Júnior, Sub23, Elit, M30, M40, Fem Sub23, Fem Elit, Fem M30
  • 9:40h. 2a sortida cursa competició volta curta: Cadet, M50, M60, Fem Cadet, Fem Junior
  • 9:50h. 3a sortida marxa BTT oci volta llarga i volta curta
  • 13:00h: Lliurament de premis

Inscripcions a les proves competitives de la Copa Gironina BTT de Serinyà.
Inscripcions a la marxa no competitiva de la Copa Gironina BTT de Serinyà.