La Copa Gironina BTT retorna tres anys després

03/09/2019
BTT

La Copa Gironina BTT retorna tres anys després

Aquest proper mes d'octubre i novembre se celebrarà una nova edició de la Copa Gironina BTT-Centre Porsche Girona, que torna al calendari tres anys després i que comptarà amb un calendari de quatre curses: Bordils (6 d'octubre), Serinyà (20 d'octubre), Quart (27 d'octubre) i Sant Gregori (10 de novembre).
 
De la mà de Guillem Cassú, corredor de referència a les nostres terres i amb el suport del Club Ciclista Gerunda, Radikalbikes i la Federació Catalana de Ciclisme-Delegació de Girona, torna una nova edició del campionat de tardor que havia estat un referent dins el món de la bicicleta de muntanya en els finals de temporada a les comarques gironines. En aquesta edició, el campionat  rebrà el suport del Centre Porsche de Girona com a màxim patrocinador, i es buscaran els successors dels darrers guanyadors de l’edició del 2016, Albert Cot (Orko Team) i Eva Martín (CE Roses).

La competició es planteja seguir la mateixa dinàmica de les edicions anterior. Per una banda, amb circuits de volta única, un de llarg al voltant dels 35/40 quilòmetres i un de curt entre 20/25 quilòmetres en funció de la duresa de la cursa. Per altra banda, hi haurà tres tipus de proves: la cursa competitiva per tots els corredors federats amb llicència de competició des de Cadets fins a Màster 60, la marxa cicloturista d’oci, per aquells que no vulguin competir, que tinguin llicència d’oci (cicloturista) o bé siguin corredors no federats (a partir de 15 anys) que hauran de pagar l’assegurança de dia. Finalment també hi haurà la cursa e-bikes, amb la possibilitat de fer els dos recorreguts, tant el curt com el llarg.

 
Una de les novetats seran els obsequis i els serveis que rebran els participants de part de l’organització al fer les inscripcions. 
 
Cal destacar a nivell organitzatiu que la inscripció es farà de manera on-line a la web de la Federació Catalana de Ciclisme. Hi haurà la possibilitat de fer una inscripció única per tot el campionat amb un preu de 80 euros, o fer-la cada setmana al preu de 25 euros on-line (+3 euros Assegurança de dia pels No Federats). Es podrà fer presencial el mateix dia de la prova amb un preu de 28 euros (+3 euros Assegurança de dia pels No Federats) i s’entregarà un dorsal per tot el Campionat.

El calendari complet serà de la Copa Gironina BTT-Centre Porsche Girona:

  • 6 OCTUBRE – COPA GIRONINA BTT 2019 BORDILS
  • 20 OCTUBRE – COPA GIRONINA BTT 2019 SERINYÀ
  • 27 OCTUBRE – COPA GIRONINA BTT 2019 QUART
  • 10 NOVEMBRE – COPA GIRONINA BTT 2019 SANT GREGORI (X3 PADEL)
  • Consulta'n tots els detalls en el calendari.