La Garrigues Bike Ultramarató BTT, aquest dissabte a Castelldans

12/06/2019
BTT

La Garrigues Bike Ultramarató BTT, aquest dissabte a Castelldans

La primera edició de la Garrigues Bike Ultramarató BTT by Bergamont es celebrarà aquest proper dissabte dia 15 a la comarca de les Garrigues, amb sortida i arribada a la vil·la de Castelldans, sota la organització del Club Ciclista Castelldans, amb la col·laboració de tots els Ajuntaments garriguencs afectats, i amb el suport de la Diputació de Lleida i la Delegació de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme.

Es tracta d’una prova que, d’alguna forma, ve a recollir l’herència de la Ultramarató de Lleida, de la qual es van disputar tres edicions -la última el 2017- i que discorria en bona part per la comarca de les Garrigues, essent precisament Castelldans punt d’avituallament en les tres edicions disputades.

En aquest cas, però, s’ha reformulat tota la prova i el projecte seguint les normatives típiques de les proves ultramarató BTT (més de 120kms o seguiment via GPS per exemple) i implicant-hi bona part de la comarca, tant a nivell d’Ajuntaments com a nivell d’altres clubs o entitats del territori. Aquesta organització coral coordinada pel CC Castelldans ha donat lloc a un recorregut purament de BTT garriguenc de 125kms i 2500m D+, una zona privilegiada per la pràctica d’aquesta modalitat, caracteritzada per ser un trencacames continu entre camps d’oliveres i boscos. Podeu veure’n els detalls en aquest enllaç. 

Però també ha donat lloc a un protagonsime de l’oli d’oliva ben reconegut en aquesta zona, i del qual cada inscrit se n’endurà 5l a casa cortesia d’algunes cooperatives de la comarca, i a un programa paral·lel d’activitats pels acompanyants. 

Les inscripcions són encara obertes i tanquen aquesta mitjanit. Es poden fer en aquest enllaç

La organització ha previst tota una sèrie de serveis pers inscrits: dutxa, xip i crono, assistència mèdica, avituallaments, nutrició esportiva, servei de fotografia, àpat al final, accés a les piscines municipals, zona de neteja de bicis, etc. La sortida serà a les 08h, hi haurà un tall horari a les 12.30h a Belleguarda i l’arribada dels primers ciclistes es preveu al voltant de les 13.30h.

Més informació