La Hard Bike 2021 presenta tres etapes per gaudir de la BTT

01/07/2021
BTT

La Hard Bike 2021 presenta tres etapes per gaudir de la BTT

Aquest proper cap de setmana es disputarà a la Val d'Aran la segona edició de la Hard Bike, un esdeveniment per etapes en BTT que proposa 3 jornades intenses per gaudir dels paisatges excelsos de l'Aran, sota la organització de l'Aran DH

En aquesta segona edició la organització ha dissenyat tres etapes (2, 3 i 4 de juliol) circulars que discorreran per les tres grans zones de la comarca: el Baish Aran, el Mijaran i Naut Aran. En conjunt es tracta de tres etapes de recorregut sumant kms i metres de desnivell positiu, amb els singletracks i els paisatges immensos de la Val d'Arana com autèntics protegonistes. La primera etapa sortirà de Bossost, la segona de Vielha i la tercera d'Arties, sumant 120kms i 6.000m de desnivell positiu acumulat.. En tots els casos es preveu dinar a l'acabar la jornada, i l'últim dia hi haurà una entrega de premis i reconeixements, així com els maillots o les samarretes als finishers.

La Hard Bike, que ja va exhaurir les inscripcions fa dies, es pot disputar en el format complert (3 etapes) o el format Weekend (dissabte i diumenge). El dijous dia 1 hi haurà la recollida de dorsals. La organització ha previst zona d'aparcament d'autocaravanes i campers, zona de dutxes, i zona per dormir, a més dels avituallaments de cada etapa, la bossa del corredor, i sorteigs i sorpreses.