La Kids Cup de Lleida fa parada a l’Escola de Juneda el proper dissabte dia 15

09/10/2022
BTT

La Kids Cup de Lleida fa parada a l’Escola de Juneda el proper dissabte dia 15

El proper dissabte 15 d'octubre la Kids Cup Lleida BTT, emmarcada dins l’Open Lleida BTT - Lafuente Ambulàncies, fa parada al 2n Open Infantil Vila de Juneda, una prova que es celebrarà a les instal·lacions de l’Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues.

El circuit de l’Escola, la única homologada de BTT en tota la província de Lleida, i el seu entorn immediat seran l’escenari en que la organització -encapçalada per la mateixa Escola, el CC Colla la Pedalada de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat- han dibuixat tres recorreguts diferents adaptats a les diferents categories: un de 0,9kms per volta pels més menuts, prebenjamins i benjamins, on hi trobaran algun tram de pujada, ziga-zagues, petits dubbies, elements de fusta i algun tronc senzill. Els principiants faran un tomb de 1,4kms per volta amb el mateix recorregut dels benjamins i un tram afegit amb salts, més dubbies i corbes peraltades. I per últim, alevins i infantils compartiran el recorregut llarg de 1,9kms per volta amb el mateix circuit dels principiants i on s’afegiran el pas per dos zones de rock garden, un tram més de pujada i una baixada per un bosquet. Tres recorreguts de pur BTT amb tots els elements necessaris per gaudir d’una gran matinal ciclista amb la mainada.

Tots els participants s’enduran a casa una bossa d’obsequis dels diferents col·laboradors de l’esdeveniment. La organització disposarà de servei de bar i bocates, així com zona de campers i autocaravanes a tocar del circuit.

Les inscripcions es tancaran el proper dimarts dia 11/10 a la mitjanit i es poden formalitzar en el següent enllaç.