La Lliga Catalana BTT fa parada a Vilajuïga aquest dissabte 11 de maig

06/05/2024
BTT

La Lliga Catalana BTT fa parada a Vilajuïga aquest dissabte 11 de maig

La localitat de Vilajuïga (Alt Empordà) viurà aquest dissabte 11 de maig la setena prova puntuable del calendari de la Lliga Catalana BTT 2024. El nou format de competició XCO d'aquesta temporada farà parada per quarta vegada per les comarques gironines després de les proves de La Jonquera, Castell d'Aro i Quart, la qual cosa significa també que la cita serà la penúltima prova puntuable del calendari 2024 d'Open Girona BTT-Càrniques Celrà.

Serà una jornada de tarda que es posarà en marxa a les 15h amb les proves de Kids Cup per a les categories inferiors, per donar pas a les dues sortides diferenciades per a les diferents categories open, que competiran en un circuit de 7,2 quilòmetres amb sortida i arribada des del Pavelló Poliesportiu de Vilajuïga. Després de sis proves puntuables, Joan Soler (Cycling No Limit Cardedeu) i la campiona catalana Noemí Moreno (73Factory BG Team) són els líders de la Lliga Catalana BTT en les categories absolutes.

Seu del Campionat de Catalunya BTT Universitari 2024
La cita gironina, a més, serà l’escenari de la disputa del Campionat de Catalunya BTT Universitari. Hi podran participar alumnes universitaris matriculats durant el curs 2023-2024, membres del professorat i equips de gestió de qualsevol Universitat catalana o Centre adscrit. Els participants que vulguin optar a la classificació universitària hauran de formalitzar la inscripció a la web oficial de la cursa en les categories Elit masculí i femení i comunicar-ho al servei d’esports de la seva universitat.

Hi haurà medalles pel 1r, 2n i 3r classificats masculins i femenins i mallot de guanyador pel 1r classificat masculí i femení. Més informació del Campionat de Catalunya BTT Universitari.