La Marxa BTT 7 Ermites de Bescanó, amb inscripcions exhaurides

04/08/2021
BTT

La Marxa BTT 7 Ermites de Bescanó, amb inscripcions exhaurides

Aquest diumenge dia 8 d'agost el Club Ciclista Bescanó - Bikeno organitza de nou la Marxa de Btt 7 ermites de Bescanó, dins dels actes de la Festa Major de Bescanó. La marxa, un clàssic dins els mesos d’estiu, ha previst per aquesta edició, 3 sortides: 

8:00 Sortida e-bikes (amb la possibilitat de fer el recorregut llarg o curt)
8:30 Sortida Circuit llarg, amb 32 quilòmetres i un desnivell positiu de 1200 metres
9:00 Sortida circuit curt, amb 22 quilòmetres i un desnivell de 700 metres positiu

El recorregut combinarà molts de corriols amb alguna pista, i passarà molt a prop de les 7 ermites, que donen nom a la prova.

Les inscripcions estan tancades, ja què s’ha arribat al màxim de participants permesos per l’Organització i l’Ajuntament de Bescanó, que dóna suport a l’esdeveniment, i la recollida de la placa es farà a la zona esportiva a partir de les 7 del matí. Abans s’haurà de passar el control de temperatura preceptiu, en base al protocol establert per la Federació Catalana de Ciclisme. 

Es demana la màxima implicació a tots els participants en respectar les mesures de seguretat enfront del Covid-19, i fer de l’espai de la cursa, una zona segura. Per això es demana a tots els participants que portin la mascareta fins al moment de la sortida i un cop arribats. 

Des de l’organització i la Federació, volem agrair el suport de l’Ajuntament de Bescanó, i també el suport de les empreses que faran possible la prova, en especial Autopodium. 

Més informació