La marxa BTT de Tàrrega celebra diumenge la segona edició

27/08/2019
BTT

La marxa BTT de Tàrrega celebra diumenge la segona edició

La segona edició de la Marxa BTT de Tàrrega Servisimó es celebrarà aquest diumenge dia 1 a la capital de l'Urgell, amb sortida a les 09.00h des del càmping municipal.

La organització, a càrrec de U.E. Vallfogona, Club Ciclista Tàrrega, Bici 3.0 C.C. I A.E. Urgell amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega i varis col·laboradors, ha preparat 3 recorreguts de diferents dificultats pels participants. El recorregut popular serà el més curt, amb 16kms i només 270m de desnivell, sense dificultat tècnica i recorrerà la part sud de la comarca passant per Verdú i el Mas del Bon Dia. El recorregut mitjà té 32kms i 570m D+ i discorre per les poblacions de Verdú, Guimerà i Mas de Bondia, passant per 5 corriols sense dificultat tècnica, que sumen 3,5 kms en total. El tram per dins els carrers medievals de Guimerà és especialment entretingut i bonic. El recorregut llarg és el més exigent dels tres, amb 52kms i 1100m D+ passant per Verdú, Guimerà i Vallfogona de Riucorb, totalitzant 15,7 kms de corriols amb tot tipus de nivells, però sense cap tram perillós. 

La recollida de dorsals serà el mateix diumenge de 07.30 a 08.30 i les inscripcions tancaran el dia 30/08/2019. No n'hi haurà de presencials el dia de la prova. Tots els participants tindran obsequi i al finalitzar la prova tots els participants tindran bocata i beguda, i servei de dutxes.