La marxa BTT en parelles Pedal Medieval de Guissona encara la 5a edició

16/05/2019
BTT

La marxa BTT en parelles Pedal Medieval de Guissona encara la 5a edició

La 5a edició de la Pedal Medieval de Guissona es celebrarà el proper diumenge dia 19 a la localitat segarrenca, amb la organització del Club Ciclista Guissona i amb la clàssica participació per parelles, que hores d'ara ja superen les 265 inscrites (per a un total de 532 inscrits).

Es tracta d'una proposta que no és molt habitual a les terres de Ponent en el seu format per parelles, i que edició darrera edició s'ha anat consolidant gràcies a la bona feina del club organitzador, que cada any disposa de recorreguts atractius per aquesta modalitat i amb l'afegit també de la navegació per GPS. Enguany es posposa 3 recorreguts: 86kms i 1800m de desnviell, mitjà de 50kms i 1000m D+, i curt de 25kms i 300m D+. Ës necessari que almenys un dels dos membres de la parella (que poden ser masculines, femenines o mixtes) dugui un aparell GPS, i tots dos han de passar pels punts de control i per l'arribada.

Per tots els participants hi haurà obsequi d'un maillot Bioracer, a més del clàssic bocata de llangonissa, serveis i dutxes, i durant la marxa varis avituallaments.
La sortida serà el dia 19 a les 08h del matí al Pavelló Poliesportiu de Guissona.

Les inscripcions encara es poden fer a www.pedalmedieval.cat

[Foto crèdits: Ramon Llobet]