La marxa BTT Serra d'Almenara es celebrarà diumenge amb inscripcions exhaurides

15/09/2021
BTT

La marxa BTT Serra d'Almenara es celebrarà diumenge amb inscripcions exhaurides

La 9a edició de la marxa BTT Serra d'Almenara es celebrarà aquest proper diumenge dia 19 a Butsènit d'Urgell, amb les 400 inscripcions exhaurides.

La organització, a càrrec del CC Serra d'Almenara, posarà a disposició dels participants tres recorreguts de diferent llargada i dificultat: un recorregut curt de 25kms i 350m D+ de dificultat mitjana-baixa apte per a tots els públics; un recorregut mitjà de 45kms i 850m D+ de dificultat mitjana; i un recorregut llarg de 75kms i 1350m D+ de dificultat alta i només apte per bikers habituats a la BTT.
Com sempre, la Serra de Bellmunt, i la serra i el pilar d'Almenara seran jutges d'una gran matinal de BTT que recorrerà els millors corriols d'aquesta part de la geografia lleidatana a cavall de les comarques de l'Urgell i la Noguera. Tots els participants rebran la bossa del biker, camiseta tècnica, disposaran d'avituallaments durant la marxa, assitència tècnica, entrepà i beguda a l'arribada, i diferents premis i regals.

L'entrega de dorsals es farà a partir de les 07h i a les 08.30h hi haurà la primera sortida, des de l'entorn del camp de futbol - zona espotiva de Butsènit d0Urgell.

Més informació