La Marxa Camins Llebrers arriba a la seva 19a edició

14/09/2018
BTT

La Marxa Camins Llebrers arriba a la seva 19a edició

El diumenge, 16 de setembre es celebra la XIX Marxa de BTT Camins Llebrers 2018. La sortida serà al es 8:30 h. des del Pavelló Poliesportiu de Maçanet de la Selva. 

En aquesta edició els organitzadors han preparat dos recorreguts per fer gaudir del BTT als participants. Un primer recorregut de 24 km amb 450 m de desnivell acumulat; i un segon recorregut de 44,300 km amb 1.150 m de desnivell acumulat. Els organitzadors han treballat de valent per oferir un bon nivell del recorregut que es desenvolupa al voltant de Maçanet de la Selva i per les zones properes a Maçanet Park Residencial, Mas Altaba, i per la zona dels estanys de Sils, amb punts espectaculars com “La Baixada de can Dalemus“, un pas especial pel costat del Pont del Diable, o corriols com la Catalina que serà sens dubte un dels corriols més divertits i molt tècnic de tota la cursa. Els organitzadors han instal·lat una passarel·la per tal de facilitar el trànsit dels participants.

El mateix dia es poden fer inscripcions a 12 € federats / 15 € llicència de dia, tot i que encara que es poden fer de manera anticipada amb preus més reduïts de 9 € federats / 12 € llicència de dia. Inscripcions a www.runningcampus.com 

S’entregaran obsequis i hi hauran sortejos entre els participants, a més d’un bon esmorzar amb botifarra a l’arribada. També hi haurà servei de dutxes.