La Marxa de la Calç de Tarrès assoleix enguany la 8a edició

19/09/2019
BTT

La Marxa de la Calç de Tarrès assoleix enguany la 8a edició

El petit poble de Tarrès (les Garrigues) serà l'escenari un any més de la Marxa BTT la Calç, que arriba enguany a la 8a edició.

Es tracta d'un esdeveniment en el que, literalment, s'hi bolca pràcticament tot el poble de ben just 100 habitants, i en el que es vol donar a conèixer el patrimoni en forma de forns de calç (on s'hi el·laborava calç viva) que hi ha repartits pel seu terme municipal, especialment per la zona coneguda com els Plans. De totes formes, la ruta també permet conèixer de prop la cultura de la pedra seca (marges, cabanes de volta) així com els boscos de la serra del Vilobí, per on discorre aquesta marxa. En aquest entorn privilegiat per la pràctica del BTT, únicament 200 ciclistes tindran l'oportunitat de participar-hi el proper diumenge dia 22.

La organització, a càrrec de l'Ajuntament de Tarrès, el Consell Esportiu de les Garrigues i el Club Ciclista la Pedalada de Juneda, ha preparat com és habitual dos recorreguts: un de curt amb 27kms i 500m D+ totalment ciclable i sense cap dificultat més enllà del propi terreny trencacames, i un de més llarg i exigent amb 45kms i 950m D+ amb més corriols però també ciclable en la seva totalitat.

Més informació i inscripcions