La prova reina del BTT tancarà diumenge la Sea Otter Europe

06/06/2018
BTT

La prova reina del BTT tancarà diumenge la Sea Otter Europe

El gran festival de la bicicleta Sea Otter Europa, que se celebra aquesta setmana a Girona, tancarà les seves portes diumenge amb la disputa de la prova masculina de la Super Massi Cup, sisena cita de la temporada de la Copa Catalana Internacional BTT, que arriba l'endemà de la competició de les noies. Hi haurà tres sortides diferenciades des de les 9.30h i la reina serà a les 13h, amb la sortida de les categories elit-sub23.

A la línia de sortida d'un recorregut que potencia les curses disputades fins els últims metres hi haurà una bona nòmina de bikers que saben el que és trepitjar el podi d'una Copa del Món. Defenserà el seu títol David Valero, però tindrà davant seu corredors del nivell de Sam Gaze, el bronze olímpic Carlos Coloma o Hugo Drechou. Jofre Cullell, per la seva banda, tindrà davant a un Vlad Dascalu que arriba de guanyar la seva primera Copa del Món.

Tota la informació de la prova i inscripcions.

Amb tot, aquesta no serà la única activitat del diumenge de tancament del festival. La Cicloturista Internacional de la Sea Otter tindrà diumenge la seva segona etapa, amb dos traçats de 125 i 100 quilòmetres. Un recorregut trencacames amb els portes de les Serres i Coll de Nafre que posarà a prova aquells que hagin competit a la prova de dissabte (Tota la informació). A més, també es disputarà a les 9.30h del matí la E-MTB Marathon, prova de 47 quilòmetres de recorregut no competitiu reservat pel creixent sector de les e-bike.

Consulta també tota la programació competitiva de dissabte: