La Santa Vall corona els primers líders de la Copa Catalana de Marató BTT

30/03/2021
BTT

La Santa Vall corona els primers líders de la Copa Catalana de Marató BTT

Aquest darrer diumenge 28, el BTT Singletrack prenia el protagonisme en un cap de setmana ple d'activitat ciclista a La Santa Vall, en una prova que servia de cita inaugural de la Copa Catalana de Marató BTT 2021.Els corriols de La Santa Vall van tornar a ser més que protagonistes en un itinerari de 55 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu amb ADN competitiu, en una prova suposava el primer dels quatre assalts de la Copa Catalana BTT Marató. Una distància espectacular amb alguns dels noms més importants del calendari nacional i internacional que van situar a Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) i Lourdes Cayetano (Biking Point) com a primera líders en unes curses amb gran presència internacional.
 
Nicola Rohrbach tornarà a Suïssa amb la victòria sota el braç després d'imposar-se a un emocionant esprint al bolivià establert a casa nostra, un Ever Alejandro Gómez que ha vist com la cursa es decidia literalment en l'últim metre. Tots dos han detingut el cronòmetre en 2h25m06s, però la bicicleta de Rohrbach ha creuat en primer lloc la línia d'arribada de Sant Gregori. El podi l'ha completat un altre ciclista majúscul: el danès Simon Andreassen. El mateix succeeix entre les noies, on Brodie Chapman ha alçat el trofeu de vencedora. Ni Lourdes Cayetano ni Anna Jördens, flamants escuders al podi, han pogut superar les 3h05m41s de l'australiana.
 
La Santa Vall organitzada per Klassmark Club ha reviscut emocions i sensacions. Tots els participants han tornat a sentir el nus a l'estómac i l'adrenalina del dorsal. Les curses han canviat, però la seva essència és la mateixa. Pel que fa al calendari de la Copa Catalana de Marató BTT 2021, L'Esperxada que organitza el Sendicat del Pedal serà la propera prova puntuable el pròxim 19 de setembre, iniciant un final de temporada intens en la categoria que es completarà amb la Scott Marathon Cup de Fonollosa i la IX Pedals de Tros a l'octubre.