La Serreta de Corbins acollirà la gran final de l'Open Lleida BTT Lafuente 2019

15/10/2019
BTT

La Serreta de Corbins acollirà la gran final de l'Open Lleida BTT Lafuente 2019

El bike parc de la Serreta de Corbins acollirà aquest proper dissabte dia 19 la darrera prova del renascut Open de Lleida BTT - Lafuente Ambulàncies 2019, que aquest any ha tornat al calendari lleidatà amb un total de 5 proves. A més de saber els campions finals de l'Open de les respectives categories, la prova de Corbins servirà també per proclamar els campions/es provincials de Lleida BTT XC de les categories cadet a màsters. 

Les categories prebenjamí i benjamí seran els encarregats d'obrir el foc el dissabte de l'Open Kids Cup a les 09.00h, amb un recorregut molt complert de 1'2kms per volta que discorre per la part menys sinuosa del Parc del Riu: dubbies, peraltes, un petit rock garden, corbes, salts i ponts en seran els ingredients per tal que la mainada s'ho passi d'allò més bé. Per les categories principants, aleví i infantils, hi haurà una versió ampliada del mateix amb 1'5km per volta amb més pujada i alguna baixada més empinada.

A les 10.15h aproximadament es donarà la primera sortida de les dues programades per l'Open, on competiran les categories M40, M50, M60, cadets i totes les fèmines. En aquesta ocasió el circuit ja serà el complert de 6'3kms / volta amb tot tipus de terreny i discorrent majoritàriament pels singletracks de la Serreta, un circuit digne dels millors XC del país. El mateix recorregut serà el que disputin els participants de la darrera sortida del dia, reservada a les categories junior, S23, elits i M30 masculins, als vols de les 12h. Al final del dia coneixerem els propietaris dels maillots de Campions de l'Open Lleida BTT by Gueba.

Amb l'entrega de premis de la prova, de les generals finals de l'Open i del Campionat Provincial es clourà un matí de festa de la BTT a la Serreta. La organització ha previst zona d'aparcament de càmpers i autocaravanes, bar, dutxes i WC, rentabicis... Les inscripcions seran obertes fins aquest divendres a les 14h al web de la FCC.

Més informació i inscripcions