La setena edició de la Sea Otter Europe Costa Brava Girona torna a reunir la indústria del ciclisme

21/09/2023
BTT

La setena edició de la Sea Otter Europe Costa Brava Girona torna a reunir la indústria del ciclisme

La Sea Otter Europe Costa Brava Girona, el gran festival de ciclisme internacional torna a Catalunya aquest cap de setmana amb grans novetats i a ritme de rècord. Aquest cap de setmana del 22 al 24 de setembre arriba a la ciutat de Girona una nova edició de Sea Otter Europe amb molt bones expectatives de participació i amb il·lusió per part del sector perquè sigui una vegada més, un revulsiu i un motor que aporti un punt d’optimisme al mercat. S'espera la presència de 400 marques i més de 250 estands els que es podran trobar aquests dies de festival, que per segon any també és seu de l’Euro Mobility Festival.

Girona i el seu entorn és àmpliament reconeguda a tot el món com una ciutat molt ben preparada per al ciclista i el ciclisme, per tot el seu sector especialitzat, botigues i tallers, carrils bici, infraestructures específiques i, sobretot, unes polítiques i objectius molt clars marcats fa anys des de les administracions i el sector privat per apostar per la bicicleta. Milers de visitants arriben cada any a Girona i el seu entorn per gaudir dels seus paisatges, gastronomia, preciosos recorreguts i carreteres tranquil·les, ja sigui amb bicicleta de carretera, gravel o mountain bike. S’esperen al voltant de 60.000 visitants, 5000 participants als diferents esdeveniments i activitats, més de 3000 tests de demobike amb més de 500 bicicletes de prova de diferents modalitats i més de 40 marques diferents.

El programa esportiu més ampli en un festival 360º
Un dels factors clau de l’èxit de Sea Otter Europe Costa Brava Girona by Continental és el gran nombre d’esdeveniments esportius de totes les modalitats que s’hi poden gaudir participant. Una dotzena de proves de carretera, gravel, mountain bike, ebikes, descens, trial, urbà, clàssiques…per a professionals i aficionats, competitives i populars, per a totes les categories, amb diferents dificultats i longituds de traçats, tothom pot trobar el seu esdeveniment ideal, per divertir-se i gaudir de Girona i el seu entorn i els seus paisatges i alhora, visitar el festival.

Aquest és el detall del seu programa esportiu:

  • Ciclobrava Sea Otter. Marxa cicloturista amb tres recorreguts que forma part del Circuit Català de Llarga Distància i la Xallenge Catalana de Mijta Distància. Més informació.
  • Shimano Super Cup Massi. El millor BTT internacional es reunirà de nou amb les proves XCO de categoria internacional UCI C1 que posaran final al calendari 2023 de la Copa Catalana BTT Internacional.
  • Copa del Món e-bikes UCI (WES Series). Girona viurà la sisena i avantpenúltima cita de la temporada 2023 de la Copa del Món UCI de bicicleta de muntanya elèctrica, les WES Series, que en els darrers anys ja ha tingut Catalunya com a protagonista del seu final de temporada. Més informació, a la seva pàgina web.
  • Scott Marathon Girona. Com és marca de la casa, el BTT Marató és un dels plats forts de l'esdeveniment gironí, en el que és la quarta i última cita de la Scott Marathon Cup XCM d'aquest 2023. Més informació.
  • Canyon Gravel Ride Girona. Dos recorreguts de 79 i 125 quilòmetres en un circuit gravel d'oci que ja ha tingut cites a Santa Susanna i Vic. Més informació.
  • Open Escolar Sea Otter Europe. Cita de BTT per a les categories escolars, en una prova que suposarà l'inici de l'Open Escolar BTT Girona, que durant l'octubre i novembre també tindrà curses a Llagostera, Bescanó i Cassà de la Selva.
  • II Trial Sea Otter Peu a Baix. Per segon any, el trial té el seu espai al festival gironí de la mà del club Peu a Baix Girona. Més informació.
  • XCE Continental Series. Prova internacional d'eliminator, modalitat que la setmana següent viurà la final de la Copa del Món 2023 a Barcelona. Més informació.

Tota la informació de la Sea Otter Europa Costa Brava Girona by Continental, a la seva pàgina web.