La Transiscar d'Agramunt disputa dissabte la seva 27a edició

10/10/2019
BTT

La Transiscar d'Agramunt disputa dissabte la seva 27a edició

La marxa en BTT Transiscar d'Agramunt assoleix enguany les 27 edicions, sent la més antiga de les que actualment es porten a terme a la província de Lleida.

La cita, organitzada pel Club Ciclista Agramunt, serà el proper dissabte dia 12 d'octubre a Agramunt, formant part dels actes de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra de la localitat. Com cada any, els organitzadors proposen tres recorreguts que discorren per l'entorn de la població i el bosc del Sicar, entre corriols i camins. El més llarg tindrà 80kms i 1550m D+ i disposa d'un tall horaria al km 33 a les 10.45h, a més de 3 avituallaments sòlids i líquids. També hi haurà un circuit mitjà amb 60kms i 1000m D+ i dos avituallaments, i un circuit curt de 32kms i 550m D+ que no fa la pujada a Coscó però que té el seu intríngulis, i on trobareu 1 avituallament.

La recollida de dorsals serà entre les 7 i les 8 del matí a tocar de la sortida al passeig J. Brufau, mentre que l'horari previst d'arrancada de la prova seran les 08.30h. Del total de les 750 inscripcions previstes com a màxim en queden molt poquetes de disponibles.

Tots els participants tindran bossa d'obsequi i s'ha previst maillot per les primeres 500 inscripcions amb possibilitat de triar talla. Així mateix hi haurà bocata i beguda, servei de dutxes a l'acabar.

Més informació i inscripcions