La Ultramarató Valls de Mediona acull el Campionat de Catalunya

17/04/2018
BTT

La Ultramarató Valls de Mediona acull el Campionat de Catalunya

La 3a edició de la Ultramarató BTT Valls de Mediona, organitzada aquest any per Cicles Catalunya, acollirà el proper diumenge dia 22 el Campionat de Catalunya de BTT Ultramarató

Com és costum, l’exigent recorregut ha estat dissenyat per Llibert Mill (quíntuple guanyador de la Pedals de Foc Non Stop) amb l’ajuda dels Senglars de Mediona, i portarà els ciclistes a conèixer alguns dels racons més espectaculars de l’Alt Penedés i l’Anoia. 

La organització ha previst dos recorreguts: d’una banda la Ultramarató que tindrà 125kms i 3.500m de desnivell positiu acumulat en un terreny amb una mica de tot: pujades dures, pistes forestals i corriols divertits que permetran als ciclistes gaudir al màxim. Hi haurà un tall horari al km 60 sobre les 13.30h, i l’arribada prevista del primer ciclista serà al voltant de les 14.00h. I per un altre costat, una marató de 65km i 1.700m de desnivell positiu.

Els i les ciclistes disposaran de diferents avituallaments sòlids i líquids, bossa del ciclista, assistència mecànica en ruta, servei de fisio-massatge i dutxes al finalitzar, zona de rentat de bicis, dinar… L’entrega de premis als i les Campiones de Catalunya de l’especialitat serà a les 17.00h.

La sortida serà a la zona esportiva de Sant Joan de Mediona a les 08.30h.