La Ultramarató Valls de Mediona torna a acollir el campionat català XCUM

24/04/2019
BTT

La Ultramarató Valls de Mediona torna a acollir el campionat català XCUM

La 4a edició de la Ultramarató Valls de Mediona tornarà a acollir aquest proper dissabte dia 27 el Campionat de Catalunya Ultramarató BTT, tot plegat sota la organització del Cicles Catalunya i amb el suport dels Senglars de Mediona i de Pedales del Mundo.

Enguany, l'equip encapçalat per l'ultrafondista Llibert Mill ha disenyat dos circuits: ultramarató de 125kms i 3.500m de desnivell positiu acumulat, i un circuit marató de 65kms i 1.700m de desnivell positiu acumulat. En ambdós casos es tracta de recorreguts amb pujades dures, pistes forestals, corriols i trialeres de les comarques de l'Alt Penedès i l'Anoia que asseguren una jornada de BTt de veritat, culminant amb la coronaió dels campions/es de Catalunya de les diferents categories.

El divendres 26 d'abril de les 17h a les 20h es podrà recollir els dorsals al Poliesportiu Antoni Ramallaets de Sant Joan de Mediona, punt que també acollirà la sortida de la prova el dissabte a les 08.30h i l'arribada dels primers ciclistes a partir de les 14.30h aproximadament. Francesc Guerra i Sílvia Roura van ser els vencedors de la cita l'any passat.

Com sempre, al organització ha disposat d'una sèrie de serveis per tots els participants: assistència mecànica, avituallaments, vehicles medicalitzats, bossa del corredor i obsequis, dutxes, rentat de bicis i dinar a l'arribada.

[Foto crèdits: Llibert Mill]