La VolCAT celebra una emocionant edició aquest cap de setmana

07/10/2020
BTT

La VolCAT celebra una emocionant edició aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana de 10 i 11 d'octubre, la VolCAT celebra la seva edició 2020 adaptada a les circumstàncies especials d'aquest any, amb la reducció a dues etapes que, això sí, mantindran el seu esperit buscant l'essència de la bicicleta de muntanya, sumant 114 quilòmetres i 2900 metres de desnivell positu. Una edició diferent, més emocionant i espectacular, amb un gran ventall de favorits per alçar-se amb el títol de la cursa per etapes clàssica del calendari català i internacional.

Un any més, serà un repte a superar. En la present edició, l'objectiu serà completar l'exigent recorregut tant per als bikers professionals com aquells open que busquen superar-se a ells mateixos.

Igualada, epicentre de la VolCAT
Un any més, Igualada serà la seu central de la prova per etapes més antiga del país. Una regió plena de senders i en la qual es respira bicicleta de muntanya durant tot l'any. Una cita que ningú es vol perdre. Infinitat de corriols, recorreguts divertits, dissenys variats. El gran protagonisme és per als ciclistes que busquen gaudir d'un gran cap de setmana.

En el pla competitiu, la VolCAT sempre compta amb emoció. I és que poder pujar a l'esglaó més alt del podi i coronar-se com a vencedor de la prova és tot un honor per a qualsevol ciclista. En categoria masculina trobem noms com Francesc Guerra (Buff-Scott), Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team) o els tres ciclistes del TBellès-BMC-Iguña by Kala, Guillem Muñoz, Roberto Bou i Guillem Cassú. Serà una batalla increïble per veure qui és el més fort de la prova.

En fèmines, la guanyadora de l'2017, Clàudia Galícia (Megamo Factory Team), vol revalidar la seva victòria. Davant tindrà corredores del nivell de Meritxell Figueras (MMR Factory Racing Team), que arriba després de competir a les Copes del Món de Nove Mesto; Arantxa Salvadó (Liv Cycling) o Olga Echenique (TBellès-BMC-Iguña by Kala). Aquest 2020, la VolCAT està més oberta que mai i els aficionats al Mountain Bike gaudiran amb tot el que ens oferirà la competició.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport