La VolCAT torna a centrar l´ activitat d´ aquesta Setmana Santa

12/04/2006
BTT

La VolCAT torna a centrar l´ activitat d´ aquesta Setmana Santa

L?etapa inaugural va des de Ribes de Freser fins a Ripoll, amb un total de 50 quilòmetres. L'endemà, es sortirà de Cardona per a arribar a Calaf, recorrent uns 70km. I l'últim dia els corredors haurien de superar l'etapa més curta, de 36km, de Copons a Igualada. Allí els espera l?Eliminator, una espectacular prova final reservada als 25 primers de la classificació general. Aquesta, consisteix a rodar en un circuit tancat on l'últim de cada volta quedarà eliminat.

La VolCAT-Massi està organitzada, pensada i oberta a tots els nivells de participació:

Competitiva, per a aquells ciclistes que tinguin llicència federativa de competició. Open, obert als ciclistes que tinguin la llicència de cicloturista.

Popular, per a qui només vulgui participar en una o dues etapes.

En el cas de les categories open i popular, qui no tinguin llicència, se'ls tramitarà una assegurança a part per a cobrir qualsevol accident.

També s'ha habilitat un servei d'Hotel i transport per a tots aquells que ho requereixin. El dijous a la tarda, a partir de les 18.00h, tots aquells corredors que ho desitgin podran passar a recollir el dorsal per l?Hotel Amèrica d?Igualada. I a partir de les 20.00h, es farà un briefing explicatiu de la primera etapa.

 

Informació a www.ocisport.net