L'Artesa Meló Bike tanca el calendari de marxes BTT lleidatanes

28/10/2019
BTT

L'Artesa Meló Bike tanca el calendari de marxes BTT lleidatanes

La segona edició de l'Artesa Meló Bike d'Artesa de Segre posarà aquest proper diumenge dia 3 el punt i final al calendari 2019 de marxes BTT lleidatanes, essent la darrera prova també de la Xallenge Ponent Bike Series d'enguany.

La organització, a càrrec del Cudós d'Artesa, ha preparat per aquesta segona edició tres recorreguts: un recorregut curt de 20 km i 250m D+ de nivell fàcil, per aquells qui vulguin disfrutar i passar bons moments sobre la BTT en família o bé per qui s'inicia en aquest món de les dues rodes; un recorregut mitjà de de 40km i 800m D+ amb una part idèntica a la ruta llarga fins arribar al tall de les dues curses, més exigent i dur i amb una gran quantitat de corriols tant de pujada i baixada; i finalment el recorregut llarg de de 52km i 1200m D+, una ruta força exigent des de la separació del recorregut mitjà, amb pujades llargues, i sobretot baixades llargues tècniques, de nivell mig-alt.

Al recorregut curt hi haurà 1 control de pas i 1 avituallament (sòlid i líquid), al recorregut mitjà 2 control i 3 avituallaments, i al llarg 3 controls i 4 avituallaments. A més, a l'arribada hi haurà servei de bocata i beguda per tots els partciipants, i servei de dutxa, a més d'obsequi per tots els participants. La sortida serà a les 09h a la plaça de l'Ajuntament.

Inscripcions: curt / mitjà / llarg