LaTramun celebra diumenge la seva 23ª edició

04/10/2021
BTT

LaTramun celebra diumenge la seva 23ª edició

Aquest diumenge 10 d'octubre, un dels estandards de la bicicleta de muntanya a Catalunya arriba a la seva 23ª edició. Un any més, LaTramun arriba per fer les delícies dels amants del BTT singletrack, i torna a oferir un recorregut inèdit en una gran part del seu traçat, que en la seva prova estrella, la marató, presenta un recorregut de 77 quilòmetres i més de 2.000 metres de desnivell positiu. Aquest any sí, la prova XCC i LaTramun Kids podran compartir programa sense problemes, oferint una jornada de veritable luxe pels amants de la bicicleta de muntanya.

Un màxim de 600 participants prendran la sortida a la prova marató de LaTramun, tota una cita de primer nivell internacional gràcies a la seva categoria UCI Marathon C2, puntuable pel rànquing mundial. Seran 77 km de recorregut entre La Vall d'en Bas i Girona, on el singletrack serà com sempre protagonista. En l'edició 2020, els vigents campions de la Copa Catalana BTT Internacional Cristofer Bosque i Meritxell Figueras van ser els guanyadors de la prova, que enguany amb menys afectació per la pandèmia torna a ser objectiu d'especialistes de primer nivell internacional. Per la seva banda, la prova XCC sortirà de les Planes d'Hostoles i tindrà un recorregut de 43km amb uns 900 metres de desnivell positiu.  La data límit per inscriure’s serà el 7 d’octubre a les 24:00 hores.

Els infantils de LaTramun Kids provaran el circuit
Un any més, LaTramun també ofereix espai a les categories de formació amb la disputa de LaTramun Kids, una prova federada oberta per les categories entre pre-benjamí i infantil, amb les inscripcions tancant-se aquest dijous (En aquest enllaç). Els circuits estan situats al Pavelló de Fontajau, amb l'excepció de la prova infantil, que tindrà un circuit especial, coincidint amb els darrers 10 quilòmetres del recorregut XCC. És per això que, els participants d'aquesta categoria, hauran de fer el seu control de llicències a les 7.45h del mateix diumenge a Santa Arfa.