Lecomte i Griot guanyen a Vallnord - Pal Arinsal - Andorra

15/09/2019
BTT

Lecomte i Griot guanyen a Vallnord - Pal Arinsal - Andorra

Els francesos Loana Lecomte i Thomas Griot van guanyar ahir a Vallnord - Pal Arinsal - Andorra, en la penúltima cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point, que va reunir més de 330 ciclistes en aquesta prova de categoria UCI C1 que compta amb un recorregut de pur BTT XCO on s'hi disputa també la Copa del Món.

En categoria masculina, Thomas Griot (Massi) no va donar gaires opcions als seus principals rivals, el seu company d'equip Hugo Drechou i el català Jofre Cullell (Megamo Factory Team). Fins a meitat de carrera van anar tots tres junts, però mancant una volta i mitja Griot llençava un atac duríssim que despenjava Cullell i també Drechou, i es plantava en solitari a la línia d'arribada amb Drechou segon a 1'i Jofre tercer.

En categoria femenina, la campiona francesa S23 Loana Lecomte (Massi) atacava de bon principi deixant enrere a totes les seves rivals i demostrant el seu gran estat de forma. Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) arribava segona a més de 5' i amb Meritxell Figueras (Grup Adi - Dsnivell - BMC) tercera completant el podi.

Els vencedors/es per categories van ser:

  • Cadets: Sara Méndez (Biking Point) i Francesc Barber (Primaflor Mondraker Rotor)
  • Juniors: Lucía Gómez (Hyundai Koryo)i Jaume Bosch (TBikes Amunt CC)
  • S23: Loana Lecomte (Massi) i Jofre Cullell (Megamo Factory Team)
  • Elits: Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) i Thomas Griot (Massi)
  • M30: Mar Franco (Martorell Bike Club) i Albert Balagué (Fes Bici)
  • M40: Clara Soms (Medina CC) i Pau Egeda (Biking Point)
  • M50: Joaquim Durbau (Hostalbike 5punt16)
  • M60: Joan Carbonés (Nineta Bike Club)
  • Equips: Biking Point

Classificacions CCI Biking Point Vallnord

Amb aquests resultats, i a manca de la darrera prova a Igualada, Cristofer Bosque (Biking Point) manté el liderat per només 12 punts sobre Griot i 42 sobre Cullell. Entre les fèmines Meritxell Figueras (Grup Adi- Dsnviell - BMC) lidera amb 1444 punts, amb 262 de marge sobre Noemí Moreno (Irontech Tecnic Ambisist) que es segona i la única que encara podria arrebatar-li el liderat de forma matemàtica. Magda Duran (Biking Point) és tercera.

Classificacions generals Copa Catalana Internacional Biking Point

D'altra banda, la prova de Vallnord va posar punt i final al calendari de la SuperCup Massi en la que Thomas Griot i Mertixell Figueras es van endur els maillots de líders, així com Blanca Vallés i Jofre Cullell en S23, Pasquine Vandermouten i Matéo Bayet i en juniors.

Classificacions finals SuperCup Massi

El proper 22 de setembre, es donarà punt i final a una nova edició de la Copa Catalana Internacional Biking Point 2019. El segon circuit mundial amb més punts UCI, conclourà amb una gran festa a Igualada (Barcelona).

[Foto crèdits: Francesc Lladó / Ocisport]